perjantai 18. huhtikuuta 2014

18.4.2014
Höyhenenkevyt sitruunajuustokakku by Kinuskikissa


Terveisiä täältä saaristosta pitkästä aikaa. Kevät on mennyt vauhdilla ja meillä jäät ovat lähteneet. Meri on sula ja jotkus kukat kukkivat pihalla. Vielä vihreyttä kaivataan. Keittiöön laitoin jo kevätverhot.

Minulla oli kuuden viikon harjoittelu ja nyt taas koulussa normaaliin tapaan. Päivät ovat melko pitkiä ja kouluhommia riittää illallekin. Poika aloitti päivähoidon mukavan perhepäivähoitajan luona. Hyvin on siellä mennyt. Illat puuhaan pojan kanssa ja hänen mentyä nukkumaan urheilen, teen koulujuttuja ja hoidan kotitöitä. Näin ne päivät menee hirmuista vauhtia.

Aurinkoista keväänjatkoa ja hyvää pääsiäistä sinulle!

7 kommenttia:

 1. Kiva lukea kuulumisia! Tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun postaat taas :) hyvät piäsiäisen toivotukset Savosta! -a

  VastaaPoista
 3. Ai kun oli kiva lukea kuulumisia. Ja niin raikkaan keväisiä kuvia. Ymmärrettäväähän on, ettei opiskelijan aika tahdo kaikkeen riittää. Lykkyä edelleen opinnoille! P

  VastaaPoista
 4. Oi kaunista. Näin toisen blogin kautta ylimmän kuvan ja tulin katsomaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiva oli lukea kuulumiset.. terkkuja !! -ansku-

  VastaaPoista
 6. Kelailin pitkän pätkän blogia taaksepäin. Sitten kun aikaa riittää, sun pitää ehdottomasti jatkaa bloggailua :). Kiva blogi ja niin paljon sellaisia kauniita sisustuksellisia asioita, joita ihana katsella. Intoa ja tsemppiä uusiin haasteisiin ja kiva, että kävit kommentoimassa blogissani, tuli oikein hyvä mieli :)

  VastaaPoista