maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tauko


Nyt on pidettävä blogitauko. Aika ei riitä kaikkeen. Olen lähes neljä vuotta blogannut. Siihen aikaan on mahtunut paljon tekstejä, kuvia, käyntejä ja kommentteja. Tämä on ollut mahtava harrastus. Paljon antanut hyvää mieltä, mutta nyt tuntuu siltä ettei ole sellaista poltetta, jota tähän hommaan tarvitaan.

Tauolla ei ole pituutta. Hyviä reseptejä voin tänne tallennella ja jatkan jos siltä jossain vaiheesa tuntuu.
Lämmin kiitos kaikille lukijoille. Kiitos kaikista lukuisista käynneistä ja kommenteista!
Ihanaa aurinkoista kevättä!

5 kommenttia:

 1. Voi sentään, ehdin vähän myöhäisessä vaiheessa mukaan. Mutta ihan ymmärrettävää, aikaahan tämä bloggailu vie ja toisinaan sitoo ajatuksiakin aika lailla. No, toivottavasti palaat, kun jaksat! Ja minun ja siskoni blogissa saa myös vierailla, jos joskus ehdit!
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut aika vapauttavaa ja mukavaa pitää blogitaukoa. Kyllä se bloggaus vie hirmuisesti aikaa. Ja sitä ei vain nyt opiskeluiden aikana ole :)
   Ihanaa kevättä myös sinne!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti vielä palaat, blogisi oli tosi miellyttävä lukea, hyviä nopeatekoisia ruokia ja kauniita kuvia ja lämminhenkistä arkipäivää. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällä hetkellä opiskelu ja pieni lapsi vievät niin aikaa ettei kerkeä bloggailla. Katsotaan jos kesällä olisi enemmän aikaa kun olen lomalla. Välillä tänne laitan kuulumisia kun kerkeän :) Hyvää kevättä sinulle!

   Poista