perjantai 10. tammikuuta 2014

Opiskelija


Viikko on mennyt vauhdikkaasti. Tuli pidempi blogitauko mitä ajattelin. Kiitos kun olette täällä kuitenkin käyneet. En ole teitä unohtanut, enkä blogiakaan.

Aloitin tiistaina uudet opinnot. Minusta tuli täyspäiväinen opiskelija. Koulupäivät ovat olleet melko pitkiä ja viikko hektistä tämän kaiken uuden opettelussa. Olen silti ihan innoissani.

Elämä kuljettaa meitä eteenpäin. Olen ollut yli puolitoistavuotta kotona. Tämä on ollut elämäni parasta aikaa. Laatuaikaa rakkaan pojan kanssa. Päivääkään en vaihtaisi pois. Oikeastaan oli aika pelottavaakin aloittaa normaali arki. Nyt vain tuli hyvä tilaisuus, johon oli tartuttava. Ensimmäinen kouluviikko takana ja tuntui ihan mukavalta.

Olen joutunut miettimään myös blogin tulevaisuutta. Nyt pimeänä aikana en saa kuvattua teille mitään päiväsaikaan, riittääkö minulla aikaa ja sisältöä myös blogille. Tämä on kuitenkin yksi mukava harrastus, ehkä vähän henkireikäkin. Tätä on niin kiva tehdä. Jatkan ehkä resurssien mukaan. Silloin kun kerkeän. Aika näyttää.

Mukavaa viikonloppua!

15 kommenttia:

 1. Onnea uusiin tuuliin, ja eiköhän blogillekin joku rakonen vielä löydy! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi paljon onnea ja innostusta uusiin opintoihin! Toivottavsti aikaa liikenee myös mahtavalle blogillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eiköhän blogi jatka vielä tarinaansa, eihän tätä pysty lopettaa.

   Poista
 3. Tosi paljon onnea ja innostusta uusiin opintoihin! Toivottavsti aikaa liikenee myös mahtavalle blogillesi :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittelet, kun siltä tuntuu...tämä ei saa olla stressin aihe vaan mukava harrastus...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Yritän kirjoitella silloin kun siltä tuntuu ja aikaa riittää. Tämä on mukava harrastus :)

   Poista
 5. Tsemppiä kovasti uuteen arkeen! :) Tiedän tilanteen hektisyyden aika hyvin, itsekin aloitin juuri työt 1,5 vuoden "kotoilun" jälkeen (lapset 1v3kk ja 4v). Toivon kovasti että jatkat bloggailua vielä, mutta tee se ihan rauhassa, omaan tahtiisi ja ilman paineita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tsemppiä myös sinne. Onhan tämä ihan uutta, mutta samalla niin mukavaa. Blogi kulkee varmasti tässä rinnalla vähän hissukseen.

   Poista
 6. Tsemppiä opiskeluihin.. ja toivottavasti kirjottelet tänne edelleen.. edes joskus:)
  -ansku-

  VastaaPoista
 7. Onnea ja tsemppiä opintoihin ja teidän uuteen arkeen! Toivottavasti löydät aikaa myös blogille. Kivaa alkanutta vuotta koko perheelle! :) -Daniela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Daniela. Onhan tämä ihan uutta nyt, mutta kiva on käydä koulussa. Eiköhän näin alussa ainakin löydy aikaa blogille kun koulujuttuja ei ole vielä niin paljon. Mukavaa alkanutta uutta vuotta myös teille :) Ja tervetuloa meillä käymään!

   Poista
 8. Ihanaa alkanutta vuotta, toivottavasti saamme lukea vielä ihania juttujasi. Kivasti olet laittanut sisustusta ja ruokaa tasapainossa :) mitä aloit opiskelemaan, olen missannut tämän. ?.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :) En ole vielä kertonut opiskelupaikastani täällä blogissa. Teen ehkä siitä oman postauksen myöhemmin.

   Poista