lauantai 18. tammikuuta 2014

Hiihtämässä

Tänään oli ehkä upein aamu jota olen nähnyt. Tai ainakin talven kaunein. Aurinko nousi siniselle taivaalle ja luonto kipristeli lähes 20 asteen pakkasessa. Kaikkialla säihkyi ja kimmelsi. Oli huikaisevan kaunista.

Iltapäivällä lähdin vuosien tauon jälkeen hiihtämään uusilla suksilla. Ja ensimmäistä kertaa tänä talvena uskaltauduin jäälle. Oli hienoa. Suksikin luisti ihan hyvin ja pakkanenkaan ei tuntunut niin purevalta. Huomenna lähden kyllä uudestaan. Jäin jo koukkuun.

Ihanaa tämä kevättalvi. Nauttikaahan siitä vaikka on vähän kylmä!

10 kommenttia:

 1. On tämä hämmästyttävää, että vielä loppiaisena retkeiltiin merenrannalla ja joku souteli siinä lähistöllä veneellä verkkoja laskemassa. Ja nyt meri ja maisemat ovat tuollaiset. Onneksi! Odotan kovasti, että pääsen jäälle hiihtelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meilläkin oli vielä pari viikkoa sitten meri ihan sula. Nyt onneksi on kovat pakkaset eikä lunta sada niin tulee hyvä jää. Ja vielä kun lauhtuu niin sitten hiihtoretkelle :)

   Poista
 2. Totta puhut! Mekin hiihdeltiin tänään omalla "merellämme". Lunta ei juuri ole mutta heinäpelto luistaa hyvin! Ja mikä sokaiseva aurinkokylpy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäpelto on hyvä hiihtopaikka. Toivotaan että tulis vähän enemmän lunta niin olisi helpompi hiihtää ja täälläkin on sitten metsässä latuja.

   Poista
 3. Oi mitä ihania kuvia! Mulle ei oo käyny vielä mielessäkään mennä jäälle täältä meiltä, mutta pitääpä käydä tutkimassa tarkemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kyllä täällä ainakin näyttää olevan jo ihan hyvä jää kun kyläläiset ajavat moottorikelkoilla joka paikassa. Käyppä tutkimassa tilannetta sielläpäin :)

   Poista
 4. Jee! Ihana talvi! Mäkin aion huomenna viedä sukset huoltoon jotta pääsen sivakoimaan nyt, kun pakkasetkin on lauhtuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut ihan huippukelit ja niin kaunista joka paikassa! Ei vain päivisin kerkeä kuvailemaan, mutta viikonloppuna taas kuvailen ja hiihdän :)

   Poista