lauantai 21. joulukuuta 2013

Yläkerran joulu

Yläkerran askarteluhuone on ollut mullinmallin koko syksyn. Siellä on ollut keskeneräisiä projekteja, tavaroita jotka etsivät oikeaa paikkaansa ja viimeisimpänä lahjapakkaamo. Saatiin kuitenkin kaikki siivottua jouluksi.

Mies on entisöinyt vanhaa hyllyä ja kyllä siitä tuli nyt nätti. Se oli osittain maalattu ja jalat heikossa kunnossa. Entisöinnin ja uuden hyvän maalipinnan myötä siitä tuli niin kaunis. Vanhoista saranankohdista näkee, että kaapissa on ollut ovikin joskus. Harmi, että se on hävinnyt vuosien aikana. Tämä hylly oli siis talon vanhassa kuiva-aine varastossa. Sieltä sen pelastimme.

Otin pari päivää sitten tuon kuvan, jossa jäätä peittää tasainen vesikerros. Hassun näköinen. Nyt jos tulisi kovat pakkaset, olisi meillä huippu luistinrata. Tänään saimme nauttia lumisesta ja niin kauniista maisemasta, mutta nyt illalla alkoi jatkuva vesisade. Harmi. 

Mustasta säästä huolimatta ihanaa joulunaikaa!

3 kommenttia:

 1. Tämä on ihana blogi, ihanan positiivinen kirjoitustyyli josta tulee hyvälle tuulelle ja itsekin huomaa tämän syksyn ja pimeyden hyvät puolet! Lisäksi hyviä kuvia, ja huippu persoonallinen sisustustyyli teillä :) Hyvää joulua ja kiitos hyvän mielen levittämisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihanasta kommentista! On niin mukava kuulla, että tykkäät blogista ja saat siitä hyvää mieltä. Se on tämän blogin tarkoitus :) Hyvää joulua myös sinulle.

   Poista
 2. Hienon hieno kaappi! Aika lailla samantyylinen on mulla hakusessa, mutta hyvä, ettei vielä vastaan ole tullut, koska ei ole sitä tilaa. Mutta uuteen taloon sitten, kunhan se löydetään. :)

  Ihan ikävä tulee saaristoon, kun noita pihakuvia katsoo. No, ehkä käydään lomalla siellä suunnalla ajelemassa, vaikka ei mökille päästäisikään.

  Ihanaa joulua sinne suuntaan!

  VastaaPoista