torstai 12. joulukuuta 2013

Väriä elämään
Eilen siivosin rantasaunan joulukuntoon ja tänään nautiskelin siellä lämpimistä löylyistä kynttilänvalossa. Meillä ei ole täällä sisällä saunaa. Joskus sitä kaipaan, mutta kyllä se vaan on niin erilaista kävellä pihan poikki rantaan ja saunoa siellä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Saunomisella on ihan erilainen merkityksenä.

Kuvat eivät liity mitenkään tekstiin, mutta väriä meidän päivissä on ollut. Joskus nuorempana (aikana ennen lasta), lueskelin ja kuulin juttuja miten lapsi oli töhrinyt seinät kynällä tai jotain muuta yhtä mukavaa. Ihmettelin aina, miten eivät vanhemmat tajua laittaa kyniä tai ei lapselle kuuluvia tavaroita pois lasten ulottuvilta. Nii-in.

Eilen oltiin poikasen kanssa yläkerrassa. Minä levitin pyykkiä ja hoilotin merry christmasia kovaan ääneen. Poika pyöri siellä ympärillä omia juttuja tehden (kuten yleensäkin). Nostin katseeni pyykeistä ja mitä näinään. Poika oli löytänyt akryylivärituubin. Puristanut sitä käsissään kovasti ja kerennyt juosta päiväpeiton, maton, pöydän ja pyykkitelineen ohi. Vierashuoneessa oli maalia siellä sun täällä. Tuli sitten pestyä kaikki tekstiilit jouluksi. Ja väri oli sinapin ruskea. Olisi valinnut edes joulun punaisen. Huhhuh.

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ne on nopeita :) eikä ihan kaikkee kannata nostaa poiskaa.. kyl ne oppii mihin ei saa koskee ku muutamia kertoja kieltää!!
  -ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oppiihan ne. Meillä on yläkerrassa paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista mihin voi koskea, mutta maalit laitan tästä lähtien yläkaappiin piiloon :)

   Poista
 2. hiiiihhh , anteeksi, mutta nauroin. :D hyvä E! niin sitä pitää! :D myöskin tuo "hoilotin merry.. kovaan ääneen" kuulosti erityisen hyvältä.. joo en mäkään asioita pois lapsen edestä nosta että oppii, mutta ehkä nuo värituubit on ihan hyvä pitää omassa laatikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällasta se elämä on :) Maalit on nyt kannellisessa purkissa yläkaapissa.

   Poista