tiistai 3. joulukuuta 2013

Vaasassa
Oltiin kaikki koko päivä kaupungissa. Aamupäivällä tehtiin viimeisiä joululahjaostoksia. Lounastettiin äärettömän hyvä ja herkullinen lounas Sweet Vaasassa. Paikka on yksi suosikeistani Vaasassa. Sen sisustus on niin ihana, että aivan hengästyttää. Sinne voisi muuttaa asumaan. Ensi kerralla otan sieltä kuvia inspiraatioksi itselle ja teille.

Pojan päiväuniaikaan käytiin pitkällä kävelyllä rantaviivaa pitkin. Kyllä Vaasa on vaan niin kaunis kaupunki. Siellä oli kiva asua, mutta kyllä täällä maalla on mukavaa. Nyt ne kaupunkipäivät tuntuvat sitäkin hienommilta. Käytiimpä vielä kirppiskierroksellakin (ei löytöjä tänään).

Tänään oli onnellinen arkipäivä.

Kuvat Instagramilla.

3 kommenttia:

 1. Olen ollut jo ties kuinka kauan ollut menossa rantaan muuten vaan kävelylle, mutta se on jäänyt. Viimeksi, kun sisko oli vierailulla, olimme jo lähdössä, mutta silloin riehui Eino-myrsky.
  Asutteko muuten siis Vaasan vai naapurikunnan puolella? Ei toki ole pakko kertoa, mietin vain, missä on noin mukavia maisemia, mitä aiemmissa postauksissa on ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asuimme aikaisemmin Vaasan keskustassa ja silloin tuli käveltyä rannassa lähes joka päivä. Ensin isomahaisena ja sitten vauvan kanssa :) Minun mielestä se on ehkä parasta Vaasassa.

   Asutaan nyt Mustasaaren puolella, täällä saaristossa.

   Poista
  2. Mietin, josko asutte jossain Sundomissa tai Mustasaaressa. Vanhempieni mökki, mulle paras paikka maailmassa, sijaitsee myöskin Mustasaaren saaristossa. Mutta en silti osaa päätellä, missä päin saaristoa te asutte. :)

   Poista