maanantai 30. joulukuuta 2013

PastellitTänään tuli Elloksen kevätkuvasto. Siinä hehkutetiin pastellisävyjen tuloa. Ja onhan ne nättejä. Minulla tai oikeastaan meillä miehen kanssa oli hirmuinen retrovimma muutama vuosi sitten. Koti oli täynnä värejä. Se koti oli kaunis, ja suurinosa tavaroista on edelleen meillä käytössä. Nyt vain pyrin vähentämään värejä ja vaihtamaan tavaroita vuodenaikojen mukaan.

Niin se mieli muuttuu. Olen alkanut tykkäämään enemmän luonnonläheisistä sävyistä. Maanläheiset värit lämmittävät ja koti on pikkuhiljaa muuttumassa harmoonisemmaksi. Sopii tänne meren ja luonnon lähelle. Kevään pastellit ovat kyllä todella tervetulleita meille!

Orkidea oli syksyllä pelkkä pieni risu, joka vietiin piiloon urheiluhuoneeseen. Siellä se oli itsekseen kerännyt voimia ja nyt puskee paljon kukkia. Niin se sai siirtoluvan takaisin alakertaan.

Uusi viikko, uudet jutut. Mieli on odottavainen. Kaksi päivää tätä vuotta. Eletään täysillä!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Pastelleja todella kaipaa jotenkin kevään tullen. Ja eikö se kevättä kohta ole, kun joulu on ohi :) Kävin ekaa kertaa vierailulla täällä ja löysin kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä minun mielestäkin kevät alkaa heti joulun jälkeen :) Odotan vielä loppiaiseen ja sitten alan sisustaa kevättä!

      Poista