sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1.


Ensimmäinen joulukuuta on ollut minulle ja avopuolisolleni aina tärkeä päivä. Sillä on oma merkityksensä ja muisto meidän yhteisissä vuosissa. Tänään sen merkitys vain kasvoi, kun sinetöimme rakkautemme sormuksin. Olen onnellinen ja kiitollinen näistä yhteisistä vuosista ja tulevista yhteisistä vuosistamme.

Otin aamulla teille kuvia meidän uudistuneesta keittiöstä. Mies löysi Jupiterista meille uudet pinnatuolit. Nämä ihanat valkoiset tuolit olivat siellä odottamassa uutta kotia 12 euron kappalehintaan (huippu löytö). Edelliset mustat tuolit olivat myös kivat, mutta aina vähän hajalla. Niitä täytyy nyt korjailla taas käyttökuntoon.

Eilen laitoin uudet myös jouluverhot (verhot Joteksilta) ja tulipas meidän keittiöstä valkoinen. Mutta niin ihana. Punaisia joulupalloja ostin hirmuisen kasan, joten kyllä meille tulee vielä punainen joulu.

Tunnelmallista joulukuuta!

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Ja ihanan tunnelmallista ja kivat näkymät ikkunoista, ihan tulee mieleen Melukylä tai Saariston lapset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikka onnitteluista :) Meidän keittiön ikkunasta näkyy meri ja vieressä vanha koulurakennus. Haaveilen siitä, että siellä olisi vielä elämää ja paljon lasten kiljahduksia.

      Poista