torstai 7. marraskuuta 2013

Sitruunapasta


Tällä viikolla olen ajanut joka päivä kaupunkiin, jopa kaksikin kertaa päivässä. On ollut puuhaa ja ohjelmaa. Mutta mukavaa sellaista. Onneksi poika on tottunut automatkoihin ja niin kiltisti aina omassa tuolissaan tönöttää. Tänään saapui vihdoin jouluverhot postiin ja niitä sovittelin jo ikkunaan. Ehkä joulukuun alussa ne voisi jo laittaa, niin nätit ovat.

Melkein kaksi vuotta sitten jaoin Siken sitruunapasta-ohjeen täällä blogissani. Se kuuluu edelleen suosikkiruokiini. Nautiskelen tällä joskus lauantai-iltaisin. Ohje on niin helppo ja simppeli, mutta äärettömän hyvä. Tarvikkeetkin löytyvät usein kaapista valmiina. Suosittelen testaamaan.

Sitruunapasta (2 annosta)

sitruunamehua
yhteensä noin 1/2 dl Olivado Avokado Zest öljyä ja tavallista oliiviöljyä
raastettua parmesanjuustoa
reilusti persiljaa

Tee öljyistä, sitruunamehusta ja parmesaanista kastike. Lisää kastike keitetyn pastan joukkoon (tai suoraan lautasella pastan päälle), lisää päälle reilusti persiljaa ja parmesaania. Tarjoa hyvän pastan ja tuoreen patongin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ah, tämä on kyllä hyvä resepti, käytän itsekin aina aika ajoin. Rakastan sitruuna oikeastaan kaikessa, joten sitä löytyy lähes aina jääkaapista. Hyvä, edullinen, nopea ja kursailematon resepti. Sellaisia ne hyvät reseptit taitaa usein ollakin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, usein simppelit ruoat ovat niitä parhaimpia. Ja sitruunaleivoksetkin ovat hyviä ;)

      Poista