tiistai 19. marraskuuta 2013

Kirppislöydöt
Porissa on hyvät kirppikset. Niitä on monta ja tavaraa on paljon. Kiersin viikonloppuna useampaankin otteeseen muutaman kirppiksen. Olisi ollut vaikka mitä ostettavaa, mutta yritin pitää järjen mukana. Kaikkea ei vain voi ostaa vaikka mieli tekisi.

Yhden pöydän alahyllyllä odotti hyvässä kunnossa oleva Antti Nurmesniemen Lentävä Lautanen valurautapata. Hintaa 25 euroa. Yleensä googlailen kännykän kautta lisätietoja tuotteista, jolloin tiedän kannattaako ostaa ja onko tuote oikeasti se mitä lapussa lukee. Nyt kannatti ostaa. Söpö Aarikan iso tonttu oli 2,50 €. Lisäksi ostin pari kakkuvatia 3 euroa kappaleelta ja ne olikin Hackmannia. Eli vain hyviä ostoja tällä kertaa.

Nyt pitäisi sitten siivota tavaroita pois uusien tieltä. Eikös se niin pitäisi mennä. Uutta tilalle, vanhaa pois.

4 kommenttia:

 1. Olipa hyvä löytö, talvella on ihana haudutella pataruokia ja antaa tuoksun levitä keittiöön.
  Me ollaan muutaman kerran tehty Poriin pieniä kesäretkiä, kun Pirkanmaalla asuttiin, mutta harmikseni en juuri kirppiksille siellä ole ehtinyt.
  Tuo on totta, että kirppiksilläkin on joskus himmattava ostohaluja ja vanhaa pitäisi saada uuden myötä pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään minun tosiaan täytyy himmata ostohaluja. Välillä tuntuu, että löytäisi kirppikseltä vaikka ja mitä. Ja eihän sitä ihminen niin paljoa tarvitse. Nykyään ostan vaan mielestäni järkevää ja oikeasti käyttöön tulevaa tavaraa :)

   Poista