tiistai 26. marraskuuta 2013

Kirjoja


Jokin aika sitten ostin itselleni kolme uutta kirjaa. Joulu on kirjojen suurta aikaa, joten kerrompa omat ajatukseni näistä kirjoista. Jos joku on ajatellut ostaa itselle tai lahjaksi.

Molla Mills, Virkkuri. Ihana kirja. Tarpeeksi paksu, paljon sisältöä, selkeät kuvalliset ohjeet. Olen jotain juttuja testaillut (mm. pitsimaton) ja etsiskellyt sopivia lankoja. Tämä kirja säilyy kirjahyllyssä ja on aina yhtä mukava sieltä kaivaa esiin. Loistava joululahjavinkki. Tästä tykkäsin.

OK - omin käsin. Kirja, joka on ollut paljon esillä koko syksyn. Halusin ehdottomasti itselleni, mutta kirja olikin ehkä pienoinen pettymys. Olisi saanut olla enemmän sisältöä. Selailin kirjan läpi ja siinä se. Sopii sellaiselle, joka jaksaa tarttua toimeen ja etsiä kaikki monimutkaiset välineet ja tarvikkeet joita kirjan projekteissa tarvitaan.

Allen Carr, Kilot kuriin. Kuulin suosituksen kirjasta. Ostin itselleni vaikkei kilo-ongelmaa olekkaan. Kirjan mukaan voi syödä mitä vain ja pysyt aina ihannepainossa. Allen Carrin kirjat (kuten myös Stumppaa tähän) täytyy lukea todella ajatuksen kanssa. Kirja oli ihan hyvä. Uusia näkökulmia ruokaan, syömiseen ja ruoansulatusjärjestelmään. Mitä meidän oikeasti on järkevää syödä ja milloin? Mikä on hyväksi meidän elimistölle? Miten ruoansulatus toimii? Kyllä tämä kirja muutti vähän ruokailutottumuksia. Ja parempaan suuntaan.

Huomenna on leivontapäivä eli reseptejä tulossa lähipäivinä. Voikaa hyvin!

3 kommenttia:

 1. Virkkuri on ehdottomasti mun joululistalla. Omin käsin multa jo löytyykin ja mä kyllä tykkäsin kovasti. Jotain kirjan ideoista on jo tullut toteutettuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virkkuri on ihana kirja :) Ehkä minun täytyy uudestaan lukea OK-kirja, jospa sieltä tulisi jotain kivoja inspiksiä.

   Poista
 2. Hesarista juuri luin tuosta Virkkuri-kirjasta ja sen tekijästä. Minä en kyllä ole koskaan virkannut, vaikka esimerkiksi noita mattoja olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista