tiistai 29. lokakuuta 2013

Olohuoneen uusi järjestys
Huoneiden uudelleen järjestäminen on mukavaa puuhaa. Vuorossa olohuone. Ennen ikkunakulmassa oli pöytä ja tuolit. Harvemmin niitä tuli kuitenkin käytettyä, kun keittiön ison pidennettävän pöydän ääreen mahtuu isompikin porukka. Niinpä sitten veimme pöydän&tuolit yläkertaan. Siirrettiin iso merimiesarkku eteisestä rottinkituolin kaveriksi.

Tästä tilasta tulikin koko perheen suosikkipaikka. Poika näkee ikkunasta ulos, tuolissa on mukava istua lukemassa ja matolla mahtuu leikkimään. Tykkään tosi paljon. Nyt tilasta tuli kaunis, avara ja hyödyllinen.

Kiitos edellisen postauksen kommenteista. Tulin niistä hyvälle mielelle.

7 kommenttia:

 1. oi, tykkään! tosi paljon avarampi heti, tuntuu että saivat nuo ikkunatkin oikeutuksen olemassaololleen kun siinä on vapaata tilaa edessä :)

  VastaaPoista
 2. Tuota sinistä kirstua taisin ihailla jo visiitilläni,kaunis kuin mikä! Ja pääsee paremmin arvoiseensa paikkaan olohuoneessa. Hyvä siirto siis:) -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis. Kenkien säilytyksessä se olikin huono, kun ei sieltä löytänyt mitään. Nyt se nököttää vielä tyhjänä, mutta lehtiä ajattelin sinne säilöä. Toivottavasti tulet pian uudelleen meille <3

   Poista
 3. Tulipa pienellä muutoksella erilainen ilme ja tunnelma huoneeseen. Rottinkituoli on kaunis ja arkku aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näköjään pienellä muutoksella saa suuria muutoksia aikaan :) Rottinkituoli on lahja mieheltä. Arkku hänen isoisän vanha.

   Poista
 4. Ihan toi rattailla varustettu vanha puulaatikko! Aion heti kopioida idean itselleni. Muutenkin ihan mielettömän raikkaat ja kodikkaat kuvat. Kuvista tuli heti hyvä olo ja niistä oikein tulvi valo ja kodikkuus.

  Filippa

  VastaaPoista