sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lintuja


Uudet lintulaudat nököttävät keittiön ikkunan takana. Ensimmäisenä päivänä odotimme nenät lasissa kiinni vierailijoita. Hiljaista oli päivän verran, kunnes ne löysivät uuden ruokintapaikan. Voi sitä onnea ja riemua. Nyt ikkunan takana on välillä kovakin ruuhka. Niin pieni asia, mutta valtavan paljon tuo iloa. Punatulkkuja odotin toiveikkaana. Yksi päivä kaksi kipaisi paikalla, mutta niin nopeasti ettei kameraa ehtinyt kaivaa esille. Toivottavasti tulevat uudelleen vierailemaan. (kuvat tältä aamulta auringonnousun aikaan)Mennyt viikko olikin kiireisempi, mitä olin ajatellut. Pahoittelut blogihiljaisuudesta. Ihanat vanhempani olivat meillä käymässä. Huolehtivat pikkuisesta, kun kävimme miehen kanssa kivalla ostosmatkalla Uumajassa. Loppuviikkoon mahtui vielä monta monta kyläilyä, menoa ja rakennusmessut.

Kiitos lukijat, kun olette täällä käyneet ja kommentteja jättäneet. Ne saavat hyvälle mielelle!

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa. Jouluun on enää 58 yötä.

2 kommenttia:

  1. Aivan niin, lintulauta tuo paljon iloa ja varsinkin, kun punatulkut osuvat paikalle. Kyllä niitä varmasti vielä ilmaantuu. Ja kivannäköiset nuo teidän laudat. P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saadaan punatulkkuja vielä käynnille, mutta kyllä kaikkia lintuja on niin mukava katsella. Tämä on juuri niitä omakotitalon parhaita puolia :)

      Poista