tiistai 22. lokakuuta 2013

Kinuskikastike


Kinuskikastikkeen tekeminen on helppoa ja miten hyvää se on. Jäiset karpalot ja kuuma kastike. Herkkujen herkku ja huisin makea. Testatkaapa!

Kinuskikastike (4 hengelle)

2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 rkl voita

Kaada sokeri paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu. Kaada kerma yhdellä kerralla joukkoon. Anna kiehua tasaisesti kuplien 5–8 minuuttia. Vatkaa voi joukkoon. Tarjoa kuumana jäisten marjojen kanssa.

Ohje: maku.fi

2 kommenttia:

  1. Oi, nam, happaman ja makean sekoitus toimii kyllä. Mulla on vielä karpalot suolla ja saas nähdä, ehdinkö niitä nyt poimimaan, vaikka tarkoitus on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yhdistelmä oli kyllä loistava. Meillä mies hoitaa nuo poimimset. Toki me pidettiin seuraa poikasen kanssa :)

      Poista