maanantai 28. lokakuuta 2013

Eteisen tuoli
Olen aina halunnut punaisen pinnatuolin. Meillä oli varastossa kaksi tosi tumman väristä, mutta kaunista tuolia. Niinpä sitten pitkän pohdinnan jälkeen maalasin toisen punaiseksi. Tuolin oli tarkoitus mennä keittiöön, mutta se jäikin sitten eteiseen. Keittiössä se oli liian iso ja vallitseva. Eteisessä juuri sopiva. Tuolin tilalta siirrettiin vanha arkku pois ja näin saatiin eteiseen lisää tilaa.

En ole tainnut koskaan laittaa kuvaa eteisestä. Remontin yhteydessä poistettiin tummat paneelit. Suljettiin yksi oviaukko. Seinät maalattiin ja lattialistat uusittiin. Lattia on alkuperäinen ja tykkään tuosta kaakelista. Siinä ei näy jokainen hiekanmuru ja antaa vähän väriä muuten valkoiseen tilaan.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan mallinen tuoli ja pirteä!
  -Hande-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta mallista. Haaveilen jo näitä lisää :)

   Poista
 2. Kiva kiva väri! Mulla on melkein samanlaisia tuoleja, ainoastaaan tuo selkänojan poikkipuun yläreuna on suora. Nyt ne ovat mintunvihreät ja kuluneista kohdin paistaa tummansininen maali, molemmat värit siis edellisten omistajien jäljiltä. Vielä en ole päättänyt, mikä voisi olla meidän väri, jos jaksan maalausurakkaan ryhtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä väriltä. Toinen värivaihtoehto oli minullakin joku sinisen ja vihertävän välimaastosta. Ehkä maalaan toisen tuolin sillä värillä, kunhan keksin sille jonkun paikan. Aika nopeasti maalasi tuolin, vaikka kolme kertaa pitikin maalia sutia :)

   Poista
 3. On kyllä aivan ihanan värinen tuoli ja näyttää sopivan niin hyvin teidän eteiseen. Kivaa syksyn jatkoa teille! :)
  -Daniela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Daniela! Ihanaa syksyn jatkoa teille myös ja mukavaa joulunodotusta!

   Poista