torstai 12. syyskuuta 2013

Toimistossa
Joskus keväällä kirppiksellä törmäsin ihan uudenveroiseen Tripp Trapp tuoliin, jossa oli vauvakaarikin mukana ja hintaa oli 30 euroa. Pakkohan se oli mukaan ottaa. Vaihdoin sen keittiöön pojalle ja keittiön huonompikuntoinen siirtyi toimistotuoliksi. Hyvin on tässä meitä palvellut. Pari viikkoa sitten kirpparilta lähti mukaan Marimekon purkki (4 euroa), josta innostuneena ompelin samanväriset verhot Ikean raitakankaasta Vallilan Hellekesä-verhon tilalle.

Suunnitelmissa on uudet portaat, jotka sijoittuvat tähän toimiston kohdalle. Saadaan isommat ja paremmat ja tietenkin turvallisemmat. Nykyiset menevät eteisestä yläkertaan ja ovat melko jyrkät. Toivottavasti portaiden alle jää tila työpöydälle, jossa jatkossakin voin bloggailla. Porrasremontti tehdaan tosin vasta talvella tai keväällä, että vielä on aikaa suunnitella.

Nyt muihin puuhiin. Aurinkoa päiväänne!

2 kommenttia:

 1. Ihana ja edullinen löytö toi purkki. Tapaavat nykyään olla melko ylihinnoiteltuja.
  Meillä on tota samaa raitakangasta monessakin paikassa. Siihen ei tunnu ees kyllästyvän millään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo purkki oli vielä uusi, kun lappu kiinni pohjassa ja niin siistissä kunnossa. Monesti huonokuntoisistakin pyydetään ihan liikaa. Minä haaveilen siitä punaisesta raitakankaasta :)

   Poista