torstai 5. syyskuuta 2013

Sauna
Saunan viimeistelyremontti on ollut valmiina ja jonkin aikaa. Yksi aamu muistin käydä ottamassa kuvia siitä. Alimmassa kuvassa näette millainen se oli ennen. Aluslaudoitus tehtiin, maalasimme valkoiset osat uudestaan, myös puunväriset ikkunanpielet, tolpat ja uudet kaiteet. Ja tietysti koko rakennus sai uuden hohtavan punaisen maalipinnan. Kyllä siitä tuli nyt viimeistellyn näköinen ja nätti.

Vielä viime viikonloppuna käytiin uimassa. Veden lämpötila oli 18 astetta, mutta tuntui kyllä jo kylmältä. Lauantaina vietetään saunailtaa, joten silloin vielä ainakin pulahdan, mutta taitaa sitten olla siinä tämän kesän uinnit. Tai eihän sitä koskaan tiedä. Keväällä uitiin jäiden lähdön aikaan, joten jos uisi nyt jäihin tuloon asti.

Kiitos lelupostauksen kommenteista!

6 kommenttia:

 1. Oi oi, miten nättiä! Kyllä tuolla kelpaa saunoa.
  Minä en viikonloppuna uskaltautunut uimaan meressä, mutta ehkäv vielä ainakin kerran tämän kesän osalta pitäisi. Tuo 18 astetta ei kuulosta vielä kovin "pahalta", ainakaan, jos on sauna vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, kuulostaa ihan kohtuulliselta tuo 18 astetta, mutta tuntui melko viileältä kun sinne yritti mennä ja nopean lenkin pystyi uimaan. Hrr, on vähän turhan kylmää! Mutta kyllä minäkin vielä kerran..

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihanan näköinen asuinpaikka!
  Hyrrr en vois itse kuvitella enää uskaltavani uimaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ajattelin vielä kyllä pulahtaa mereen, vaikka vesi alkaa tuntua kyllä tositosi kylmältä. Jos vielä kerran..

   Poista
 3. niinkuin D:n blogissa jo kommentoinkin, teillä on niin ihastuttavan näköinen pihapiiri ja asuinympäristö että ei mitään rajaa! :) niin kaunista, jotenkin niin sellasta eteerisen vanhanaikaisen jotakin. love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) onhan tämä kiva paikka, mutta kaikki näyttää kuvissa niin hienolta. Kyllä meiltäkin löytyy rumia lautakasoja ;)

   Poista