sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Metsätiellä

Aloitin uuden harrastuksen. Sauvakävelyn. Täällä saaristossa gymiin on sen verran matkaa, että pitää keksiä uusia juttuja kotona. Ja täällä kehtaa sauvakävellä. Kävin yksi päivä ekalla lenkillä ja käännyin läheiselle mökkitielle. Ja voih miten kaunista siellä oli. Ihanan vihreä sammaleinen metsä, kuvaukselliset puolukat ja jäkälät. Upea paikka. Sport tracker raksutti, niin ei ollut aikaa pysähtyä kuvaamaan.

Eilen nappasin poikasen rattaisiin ja käytiin ottamassa tuolta mökkitieltä kuvia. Olkoot nämä samalla viikon luontokuvat. Kyllä se syksy on niin kaunista aikaa!

4 kommenttia:

 1. Hienoa!
  Minä oon harrastanu sauvakävelyä jo varmaan 15 vuotta. Pieniä taukoja on välissä kyl ollu.
  Tykkään kovasti. Mut miks kaupungissa ei kehtais sauvakävellä?
  Aurinkoista syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauvakävely on kivaa vaihtelua ja erittäin tehokasta. Taidan jatkaa sitä heti ensi viikolla :) Juu, toki kaupungissa voi sauvakävellä mutta itse en vain jotenkin osannut käpytellä torin laidalla tai keskustan kaduilla. Mutta mikä ettei :)
   Hyvää syksyä myös sinulle!

   Poista
 2. Oi, rakastan metsiä! täällä ihan meidän vieressä menee tolkuttoman pitkät latupohjat metsässä kierrellen, ne on ihan loistavia lenkkipolkuja muulloin kuin talvella. omaa rauhaa ja luonnon hiljaisuutta. sauvakävely on varmasti hyvää jumppaa ylävartalon lihaksille, jos vaan tekee sen oikein (ja niin varmasti teetkin Ü). niin monesti näkee aivan hassuja sauvakävelytekniikoita, että mietttii että tuossa menossa nuo sauvat on kyllä vain tiellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin. Nyt on vähän haasteellista käydä metsissä kun pikkuinen on niin kova menemään mutta taitaa metsä olla vielä liian haasteellinen maasto.

   Olen lenkkeillyt koko ajan pitkin meidän asfalttitietä, eli kahteen suuntaan vaihtoehdot. Nyt vasta hoksasin että mullahan on tässä hurjasti erilaisia mökkiteitä talsittavana. Eli uutta intoa taas lenkkeilyyn. Käytkö talvella hiihtelemässä?

   Poista