lauantai 28. syyskuuta 2013

Lohi-pinaattipasta


Tämän viikon kalaruokana testasimme Sadun blogista löytyvää Lohi-pinaattipastaa. Tosi helppo ja nopea oli tehdä, mutta aivan mielettömän herkullista. Ripauksen laitoin suolaa omalle lautaselle, mutta muuten ei tarvinnut mausteita. Raaka-aineiden omat maut pääsivät hyvin esiin. Poikakin söi mielellään tätä ruokaa. Ehdottomasti tehdään uudestaan. Oli juuri kiva ruoka lauantai-illalle. Kiitos Satu ohjeesta!

Lohi-pinaattipasta 

1 pss pakastepinaattia
kylmäsavulohta tai loimulohta
1 pk vuohenjuustoa

Sulata pinaatit miedolla lämmöllä pienessä öljytilkassa. Lisää sekaan paloiteltu lohi sekä paketti vuohenjuustoa. Sekoittele hetki ja valmista on. Tarjoa hyvän pastan ja parmesanjuuston kanssa.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja se oli niiiin hyvää :) Kannattaa koittaa!

      Poista
  2. Ole hyvä vain :) Tämä on kyllä todellista arjen pikaruokaa, helppoa ja hyvää!

    VastaaPoista