maanantai 2. syyskuuta 2013

Kirppislöytö
Meillä on pieni mutta toimiva kodinhoitohuone. Siellä on paljon kaappitilaa ja arkkupakastin tönöttää kulmassa. Huone on kovassa käytössä päivittäin, mutta on ollut tähän asti tosi tylsä. Vihdoin löysin sinne sopivan raikkaanvärisen maton kympillä, Porin Maaherrankadun kirppikseltä (on muuten valtaisan iso ja hyvä kirppis). Täytyy vielä matto pestä niin sitten kelpaa silitellä tuolla pyykkiä. Pikkuinen on aina innokas kuvausassistentti!

Mukavaa syksyistä viikkoa!

pyykkikori Etola

4 kommenttia:

 1. Ihanan värinen matto! Raikastaa kummasti vaaleaa tilaa. Ja tuohon on niin helppo yhdistellä kaiken värisiä tauluja ja muuta (joo mä tykkään sisusta kodinhoitohuoneen kuin olohuoneen - miksi sen pitäisi olla tylsä kun siellä kerran viettää niin paljon aikaa! Just on joku kristallihärpäkelamppu etsinnän alla sinne roikkumaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olin lähellä jättää tuon maton kirppikselle. Onneksi nappasin sen mukaan, kun oli vielä ihan sopivan kokoinen kodinhoitohuoneeseen. Olet ihan oikeassa että kodaria täytyy sisustaa. Mulla se on vähän jäänyt, mutta nyt olen ajatellut tuunata sinne hyllyn ja naulakon, johon saan roikkumaan silitetyt paidat. Kuulostaa hyvältä kristallilamppu, vähänkö ylellistä tehdä kotitöitä :)

   Poista
 2. Kivoja kirppislöytöjä oot tehny!
  Onko Maaherrankadullaki joku kirppis? Onkohan uus? En oo semmosesta kuullukkaa.
  Vai tarkoitatko Paanakedonkadun kirppistä? Se on ainakin valtaisan iso.

  -Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joo, se oli sieltä Paanakedonkadun jättikirppikseltä. En koskaan oppinut porin katuja joten ei vieläkään ole ihan selvillä ne ;) Tuo kirppis on kyllä ihan paras. Toki niin iso, että melkeen eväät pitäis olla mukana ja en oikeen tykkää niistä "huoneista", mutta aina jotain hyviä löytöjä oon tehnyt. Suunnitelmissa jo uusi kirppisreissu Poriin!

   Poista