perjantai 16. elokuuta 2013

Yläkerta
Vähän lisää kuvia yläkerrasta. Vierashuone ja askarteluhuone sijaitsevat tuon käytävän molemmin puolin. Ja pyydyssä pikkuvessa. Käytävän seinät maalasimme valkoisella ja kyllä ilme kirkastui. Mitähän joku on joskus ajatellut maalatessaan vierashuoneen oven punaiseksi. Tiedä sitä, mutta ihan kiva se on (paitsi tuo tarra). Tällaista meillä siis yläkerrassa. Näiden lisäksi sieltä löytyy iso kylmävintti ja työhuone/kuntohuone. Niistä lisää ehkä joskus myöhemmin.

Kylläpä menee viikot ja päivät vauhdilla. Taas ollaan viikonlopussa. Poika parka sai tänään rokotuksia ja unissaan inisee. Voihan olla kuumettakin kun niin levotonta on yöuni. Onneksi kuitenkin nukkuu.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. tuo ovi on mun mielestä ihan huikea! sisäovet on lähes aina valkoisia, vaikka sisustukseen saisi ihan mieletöntä potkua värillisillä ovilla. valkoisia seiniä vasten juurikin tuo väri näyttää upealta :) plus että on mielettömän kaunis ovi muodoltaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös tuosta ovesta :) Olet oikeassa, miksi väliovien pitää aina olla valkoisia. Nykyään kun on niin paljon valkoista sopisi loistavasti väriä tuomaan joku kiva ovi. Yhdessä talossa oli laitettu vanha ovi välioveksi ja se oli aika hienon näköinen.

      Poista