tiistai 20. elokuuta 2013

Kori

Meidän huonekuusi alkoi kasvaa ulos edellisestä ruukustaan. D:n ideasta suuntasimme hakemaan sille uutta kotia. Sopiva löytyi tinekhomen korista. Korin pohjalle täytyy keksiä jokin koroke vielä, että alimmat oksat saisivat enemmän tilaa. Ja miten saisi tuon kuusen kukoistamaan. Uusimmat oksat ylhäällä ovat niin terhakat. Ehkä talvea kohti mentäessä kuusikin taas virkistyy. Vai onko jollain hyviä hoitovinkkejä?

Meillä jatkuu saunan maalaus jo monetta päivää. Onneksi sää suosii ja mikäs sen parempi tapa nauttia auringosta. Eilen tuunasin yhtä pöytää, josta laitan kuvia kunhan maali kuivuu. Ikean kuvastoa olen lukenut viimeiset illat ja suunnitellut uusia verhoja olohuoneeseen ja keittiöön. Ah, syksy on ihanaa aikaa.

Aurinkoa päiväänne!

Kori: Basmarket-M, tinekhome, Säde

4 kommenttia:

  1. Kanssabloggari tiesi neuvoa, että tuo kuusi kannattaa talviseen aikaan sijoittaa viileämpään paikkaan, mutta kaipaa toki talvella valoa. Sain omani selviytymään talvesta, kun roudasin sen alakertaan pois takkatulen lämmöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtavasti vinkistä! Kuusi taitaa siirtyä yläkerran aulaan, niin siellä olisi vähän viileämmät oltavat. Tykkään vaan niin kovasti tuosta, että mielelläni sitä päivittäin katselen.

      Poista