perjantai 9. elokuuta 2013

Keltainen kynttiläMuistatteko nämä kynttilät joltain vuosikymmeneltä? Löysin raikkaan keltaisen ihanuuden eurolla Plantagenin alelaarista. Oli viimeinen kappale ja mielellään olisin enemmänkin näitä kotiin kiikuttanut. Tietääkö joku myydäänkö vielä jossain? Muistan, että lapsuudessa kynttilöitä oli meidän mökillä ainakin punaisen värisenä ja luulin ettei tällaisia enää edes valmisteta. On muuten kaunis palaessaan pimeällä.

Tämä viikko on ollut hurjan kiireinen. Joka päivä olemme ajaneet kaupunkiin asioille, kylään tai muuhun menoon. Tänään onkin sitten ihana kotipäivä. Siivousta tiedossa ja mies hakemassa hyllyjä yläkerran vaatehuoneeseen niin päästään sielläkin jatkamaan projekteja.

Kivaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Meillä löytyy ainakin ihan ruokakaupoista venetsialyhdyn nimellä, klassinen pikkujoulupaketin täyte ;) mutta kaunis!

  http://m.pirkka.fi/tuotteet/62362-pirkka-venetsialyhty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tunnen itseni todella tyhmäksi, olisi kai pitänyt tietää tuo venetsialyhty mutta eipä sitä aina kaikkea tiedä. Taidan alkaa metsästää niitä nyt syksyn varalle ja onhan meillä täällä saaristossa ne ihan oikeat venetsialaisetkin parin viikon päästä :)

   Poista
 2. Mä ostin viime vuonna oransseja ja vihreitä Minimanista! Ärsytti vaan, kun kynttilät paloivat niin epätasaisesti ja suurin osa talista ei jäi palamatta. Enkä saanut kaiverrettua sitä millään pois, joten purkit menivät roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukki, kiitos tiedosta. Täytyypä käydä Minimanissa kunhan kerkiän. Lasit olisi kyllä kivat tuunauksiin ja uusiokäyttöön jos vaan keksisi idean millä saisi puhtaaksi.

   Poista
 3. Mä löysin keltaisia venetsialaisia taannoin Tiimarista, hämmästyinkin miten näitä muka on keltaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tiedosta. Täytyy käydä Tiimarissa seuraavalla kerralla kun kaupunkiin suuntaan. Tykkään niin tuosta keltaisesta väristä. Kiva pieni piriste.

   Poista