keskiviikko 14. elokuuta 2013

Askarteluhuone

Tässäpä kuvia meidän askarteluhuoneesta. Yläkerta jäänyt vähemmälle huomiolle blogin puolella. Aikaisemmin kerroin meidän vierashuoneeta. Sen vierestä löytyy tämä vanha keittiö, joka meillä toimii askarteluhuoneena.

Keittiö oli aivan täynnä tavaraa ja keväästä asti olemme sitä tyhjentäneet. Vieläkin kaapin uumenissa on kaikenlaista, esim. vanha Arabian kahviastiasto. Mietin juuri myydäänkö pois vai tuleeko joskus käytettyä. No eiköhän kaikki tavarat löydä vielä oikean paikan. Minulla on vain hirmuinen siivousinto meneillään ja haluan kierrättää kaiken ylimääräisen ja itselle tarpeettoman.

Yläkertaan tullaan tekemään isompi remotti joskus kun aika ja rahat antaa myöden. Silloin "päästään eroon" hurjasta oranssista ja karmeista vihreistä tapeteista. Tämä huone säilyy varmasti askarteluhuoneena ja ehdottomasti haluan vesipisteen siellä säilyttää. Muuta suunnitelmaa ei vielä ole. Onneksi on aikaa suunnitella. Tällä hetkellä laittaisin sinne valkoiset seinät ja harmaan lattian, mutta katsotaan sitten kun sen aika on.

7 kommenttia:

 1. Mun lempihuone! :D -Helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sinne saa tulla askartelemaan koska vain ;)

   Poista
 2. Siis haluat eroon kauniista vihreästä tapetista? Harkitse vielä, oranssit kaapit maalaisin myös vihreällä jos mulla olisi noin upea askarteluhuone! Olet onnenpekka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäpinnat ovat ikää nähneenä niin heikossa kunnossa, että kyllä ne täytyy jossain vaiheessa uusia. Että ei tuo väri olekkaan se pahin asia. Keittiö kyllä taitaa lähteä jossain vaiheessa ;) Mutta voidaan vielä harkita!

   Poista
 3. Kiva tunnelma huoneessa ja ihana tuo keittiön kaappien välissä oleva koiranputkikuvioinen "päällyste", onko se ihan tapettia? Olisipa oma askarteluhuone, ehkä innostuisin ompelemaan. Olen aikamoinen poropeukalo, mutta kestovaippailun myötä innostuin tekemään vaippoja itse, ja äiti osti minulle koneen. Nyt, kun vaippaikä on molemmilla tytöilläni ohitse, niin pitäisi keksiä jokin uusi juttu, että jatkaisin harrastusta. Niin ja enemmän tilaa ympärille, ettei konetta tarvitsisi korjata joka kerran jälkeen kaappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yläkerrassa on jotenkin nostalginen tunnelma. Tykkään kovasti siitä ja askarteluhuonekin on tosi kiva. Ja varsinkin juuri tuo ettei aina tarvitse konetta siivota kaappiin. Olen myös aivan surkea ompelija. Taitoni ovat joltain peruskoulun ajoilta ja monet kerrat on meinannut kone lentää ikkunasta, kun ei siitä koneestakaan mitään ymmärrä. Suoraa verhonreunaa osaan kuitenkin ommella :) Toivottavasti olisi joskus enemmän aikaa harjoitella, olisi niin kiva osata tehdä kaikenlaista. Toissapäivänä ompelin ensimmäisen vetoketjun tyynyyn. Muutaman hikihelmen jälkeen se onnistui.

   Poista
  2. Unohdin vastata kysymykseesi. Tuo keittiön välitila on jonkinlaista pahvia. Kävin sitä tutkailemassa ja paksu pahvi on, ei tapetti. Se on niin kaunis että sen jos pystyisi säilyttämään tai hyödyntämään.

   Poista