sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pojan huone
Pojan huonetta on keretty sisustaa jo moneen kertaan ja verhojakin vaihdettu. Nyt siellä alkaa näyttää kivalta, raikkaalta ja pikkupojalle sopivalta. Uskoisiko sitä, että alkuperäiseen huoneeseen ei ole tehty mitään pintaremonttia. Vain ainoastaan tavarat huoneessa ovat vaihtuneet ja muutos on huima. Toki ennen-kuva on otettu ilta-aikaan, mutta siitäkin huolimatta. Että kyllä sillä sisustuksella saa paljon aikaiseksi.

Pojan huoneessa vaihdoimme ainoastaan oven paikkaa. Alkuperäinen ovi on siinä mistä alin kuva on otettu. Ovi meni aikaisemmin eteiseen ja uusi ovi johtaa keittiöön. Huomattavasti käytännöllisempi ja mukavampi vaihtoehto. Oven paikan vaihtaminen oli aika helppo homma. En toki itse tehnyt, mutta isäni ja mies tekivät sen päivässä ja kyllä kannatti.

Jostain sisustuslehdesta näin idean, jossa suljetun oviaukon kohdalle oli laitettu hyllyt. Hyvä idea ja me toteutimme sen Ikean tauluhyllyillä. Kyllä tuolla kelpaa pikkumiehen leikkiä ja nukkua.

Minä lähden nyt kukkia poimimaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Tuo verhokangas on tosi hurmaava - mistä se on?

  Ryhdyin muuten seuraamaan blogiasi ihan vähän aikaa sitten. Tosi kivoja juttuja kirjoittelet! Itselläni kanssasi vähän samantyyppinen blogi (mydearfrankly.blogspot.fi), kirjoittelen kirpparilöydöistäni, resepteistäni ja kotijutuista.

  Mukavaa kesää! Jatkan juttujesi lukemista. :)

  T: Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhokangas on Ikeasta. Oli ainoastaan tämä väri ainakin Tampereen Ikeassa.

   Voi kiva kun tykkäät blogistani :) Tällaiset kommentit aina piristävät. Nyt on ollut vähän vähäistä bloggailu kun ollaan lomailtu, mutta kyllä se tästä taas kiihtyy kun syksy tulee :)

   Mukavaa kesää sinullekin!

   Poista
 2. Toi oviaukon tauluhyllykokonaisuus on kyllä tosi kiva.
  Kyllä sisustuksella saa vaan mielettömän suuria muutoksia aikaan.

  VastaaPoista