sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Raparpericupcaket




Testasin tupaantuliaislahjaksi saamaamme muffinivuokaa. Eilen oli hyvä syy leipoa illan vieraita varten. Raparperia halusin ehdottomasti käyttää, koska sitä on meillä valtaisat määrät. Kehittelin oman herkullisen cupcake ohjeen. Ja oli niin hyviä, että kaikki on jo syöty.

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa teille! Me käytiin poikasen kanssa pyörälenkillä kun on taas niin nätti ilma.

Raparpericupcaket (12 kpl)

150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 munaa
1,5 dl maitoa (tai kermaa)
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 dl raparperipaloja (tai marjoja)

Kuorrutus

100 g voita
200 g maustamaton tuorejuusto
3 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria

Vaahdota rasva ja sokerit, lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää maito ja keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä raparperipalat. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa 15–20 minuuttia.

Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään sähkövatkaimella. Pursota jäähtyneiden cupcakejen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti