maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pöytiä(alin kuva DanneB©)
Lauantaina oli vanhalla trikootehtaalla pihakirppis. Pyysin miestä käymään siellä töistä tullessaan, niin minun ei tarvinnut asiakseen lähteä kaupunkiin. Ja sanoin, että ota varuilta farmariauto. Koskaan ei tiedä mitä löytöjä tekee. Olisi kuitenkin ehkä kannattanut lähteä. Peräkontissa tuli kaksi kivaa pöytää meille (10 eur/kpl).

Saunakamariin on ollut hakusessa uusi pöytä ja tämä valkoinen saa sieltä paikan. Sohvapöydälle vielä mietimme uutta paikkaa. Harvoin ostamme mitään, ellei sille ole jo valmiina joku paikka mutta tällaiset kyllä kannattaa napata mukaan. Sohvapöytä kaipaa hiomista ja uuden lakkapinnan, mutta saunakamarin pöydässä saa näkyä elämisen jäljet, joten se taitaa jäädä nyt näin.

Laitan teille lisää kuvia saunatuvasta kunhan kerkiän.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille! Meillä tämä vielä normaali arkiviikko ja sitten lomaillaan.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Onneksi mies otti ne molemmat ja ehkä parempi etten ollut siellä paikalla. Olisi tarvittu ehkä peräkärry mukaan ;) (ps. sinulla oli kivat blogit, jään seurailemaan tulevia tapahtumia)

   Poista
 2. Ihania löytöjä. Elämisen jäljet saa munki mielest näkyä.. meillä niitä näkee vähä jokases huonekalus ;)-ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, elämisen jäljet saa näkyä niin ei haittaa jos poika kolhii. Nämä oli kyllä kivat löydöt. Pihakirppikset on parhaita kirppareita.

   Poista
 3. Oi joi! Ois kyllä lähteny molemmat munkin matkaan. Oikeasti tosin etsin paljon isompaa työhuoneen pöydäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että ei saa ostaa mitään ettei ole liian täyttä, mutta kyllä nämä on kivat. Täytyy myydä jotain vanhaa pois niin saa "uutta" tilalle :) Millaista pöytää etsin työhuoneeseen? Voin vinkata jos vastaan tulee.

   Poista
  2. Jotain tuollaista teidän ostaman valkoisen tyylistä... pöytälevyn alla voi olla laatikko tai pari (vierekkäin), mutta sivujen pitää olla avoimet. Nykyinen pöytä on Ikeasta, levyn pituus on 150 cm. Suunnilleen samankokoista haettais, jotta siihen mahtuu vierekkäin tietokone ja ompelukone. Väri voi olla mikä vain, kunnostetaan kyllä mielellään itse (ehkä kirkkaanpunaiseksi tai turkoosiksi?). Ei mitään liian jykevää tai romanttisia koukeroita. Tukeva pöytä kuitenkin. Yläpuolelle kaavailen String-hyllyä.

   Poista
  3. Kuulostaa hyvältä! Toivottavasti oikea pöytä tulee vastaan. Täällä Vaasassa on vaan melko huonosti huonekaluja kirpparilla. SPR:ssä pitäisi käydä viikottain että se oikea osuisi kohdalle. Mutta pidetään silmät auki. Ensi viikolla kun lomaillaan niin aion pyöriä kirppareilla :)

   Poista
  4. Kiva! Mekkotehtaan blogissa näkyy yhdessä lastenhuonekuvassa (3. kuvarivi) v.sin. kaappi, joka on pitkälti sellainen millaista haen. Haluan vain sellaiset suorakulmionmuotoiset, puiset kahvat. Tuohon seinälle mahtuu max 116 cm leveä kaappi, mutta mieluiten saisi olla vähän lyhyempi... ja syvyyttä 30-40 cm. Tosi moni on liian leveä tai puolen metrin syvyinen! Tai sitten hintaa on joku 350 EUR... toivoisin niin, että kaappi löytyisi ennen elokuuta ja vauvantuloa.

   http://www.mekkotehdas.blogspot.fi/2013/06/kotivinkki-102013.html

   Poista