keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pöytä saunatuvalla


Tässä nyt se pöytä saunatuvalla, josta lupasin laittaa kuvia. Kiirettä on taas pitänyt kotiäidillä. Saunatupa on yksi lemppareistani täällä meillä. Se on korkea tila, jossa ihana parvi. Olemme miettineet maalataanko nuo puolipaneelit vai jätetäänkö näin. Mitä te tekisitte? Näin vai maalia pintaan?

Meillä on vielä kotonakin remontoitavaa rappukäytävässä ja yläkerrassa, joten sauna saa vielä odotella. Yksi valkoinen pinnatuoli odottaa korjausta ja vaihdetaan se sitten tuohon penkin paikalle. Rantasaunasta kirjoittelin aikaisemmin täällä.

Saaristossa on tänään harvinaisen tyyntä. Merenpinta on peilityyny. Olin ajatellut siivota, mutta ehkä on liian kaunis päivä siihen.

Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Teillä on kaikesta päätellen aivan huikea tuo paikka! Meri näkyy saunatuvan ikkunasta! Lucky you! Valkoisen ystävänä ehkä irrottaisin puolipaneelit ja maalaisin seinät valkoiseksi tai sitten maalaisin puolipaneelit valkoiseksi. Teillä varmasti laittamista riittää kun olette vasta muuttaneet... Mutta kyllä se tuntuu että työ ei lopu itselläkään, vaikka muutosta on 4 vuotta aikaa. Seiniä saa jo maalata uusiksi ja pientä kunnostustyötä tehdä jatkuvasti. Pihan laittaminen on ihan oma lukunsa, mun harrastus numero yksi. -Outi O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merenrannassa asutaan, mutta ns. sisämaan puolella joten ihan sitä aavaa ei ole mutta rantaa ja vettä kuitenkin :) Aava meri on tuossa saaren toisella puolella. Onhan tämä ihana paikka ja tekemistä tosiaan riittää vielä vuosiksi eteenpäin, mutta se on vaan mukava. Aina pitää olla jotain puuhattavaa :) Meillä pihan hoitaa pääasiassa tuo mies. Minä ajelen vain nurmikkoa ja noukin marjat pensaista :)

   Poista
 2. Hmm, ehkä maalaisin ensin nuo kaapit (valkoiseksi tai mustaksi?) ja katsoisin sitten miltä seinät näyttävät! Upea merinäköala saunalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä. Voitais koittaa kaappien maalausta valkoiseksi. Luulen että se voisi raikastaa tilaa. Toki ne vois ottaa kokonaan poiskin.. täytyy miettiä :)

   Poista