maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lumikenkä


Reilu viikko sitten mies tuli töistä kotiin ja nosti peräkontista esiin aivan ihanan rottinkituolin. Pitkään ollaan haaveiltu rottinkituolista ja tämä löytyi sopivasti Findit:n kautta.

Tuoli on Parolan Rottingin Lumikenkä. Ehkä yksi perinteisimmista malleista. Ai että se sopii kivasti meidän olohuoneeseen. Kukkakuvioiset pehmusteet menivät varastoon ja laitoin nyt väliaikaisena pehmikkeenä villahuovan. Tuohon sopisi hyvin joku ihanan raikas kesänvärinen huopa tai vaikka ihan ilmankin.

Ajattelin ottaa tavaksi käydä joka ilta uimassa koko kesän ajan. Tänään yritin, mutta oli niin niin kylmää vettä, että juuri ja juuri pystyin kastautumaan. Huomenna taas uusi yritys.

4 kommenttia:

 1. Oi, lumikengät ovat legendaarisia! Meillä oli lapsuudessa tuolit ja lasikantinen pyöreä pöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika monesta kodista näitä on varmasti löytynyt ja nyt ne ovat taas nostaneet suosiotaan. Ihania ovat!

   Poista
 2. Meidän lumikengät joutuivat palasina roskikseen pari vuotta sitten. Kyllä silloin harmitti, mutta olivat olleet niin monta vuotta paahteisella partsilla, että alkoivat hajota käsiin. Nää on kyllä legendaarisia ja hyviä istua, mut vievät yllättävän ison tilan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, varmasti on ollut kurja heittää pois. Tämä oli ihan hyvässä kunnossa ja mahtuikin onneksi hyvin meidän olkkariin. Ja on muuten tosi hyvä istua, siitä taitaa syksyllä tulla mun lempparituoli kun on aika laittaa langat ja puikot heilumaan :)

   Poista