lauantai 29. kesäkuuta 2013

Helsinki


Tulipas pitkä blogitauko. Torstai-iltana jo kotiuduttiin, mutta puuhaa ja ohjelmaa on riittänyt.

Helsingin reissu meni loistavasti. Ilmat mitä mahtavimmat kun helle lämmitti mieltä ja kehoa, poika oli ihanan kiltti ja reipas. Helsinki on niin hektinen ja kansainvälinen kuumana kesäpäivänä. Meillä oli kyllä niin mukavaa.

Tällä kertaa jätimme vaatekauppojen kiertämiset väliin ja nautimme lomasta. Kävelimme kilometritolkulla rantaviivaa pitkin, istuimme puistoissa puiden katveessa, kävimme Talvipuutarhassa, Kampin kappelissa (upea paikka), Hietsun kirppiksellä, tapasimme perhettä ja ystäviä sekä kävimme muutamassa kivassa sisustusliikkeessä. Jokaisesta tarttui jotain pientä kivaa kotiin. Niistä laitan kuvia ja juttua myöhemmin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
 2. Kesäinen Helsinki on vain niin kaunis :) Ja keskusta todellakin herää eloon ja tuntuu välillä kuin olisi jossain Keski- tai Etelä-Euroopan kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tuntui tosiaan kun olisimme olleet Keski-Euroopassa lomalla, kun sattui vielä 28-asteen hellekin sopivasti :) Kyllä Helsingissä on aina niin kiva käydä.

   Poista
 3. Heippa, meillä on nyt edessä viikon Helsinki-loma, ja oon surffaillut netissä miettien, minne mennä siellä. Ollaan lasten kanssa liikenteessä. Olisko vinkkejä joistakin vähemmän tunnetuista helmistä? Viime kesänä käytiin lintsi ja Korkeasaari, niihin emme nyt mene. Outi o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten mukavaa kun pääsette Helsinkiin. Siellä oli niin mukava käydä. Nauttikaa etelänlomasta :) Minulla ei hirmuisesti ole kokemusta lasten kanssa Helsingissä olosta, mutta ekana tulee mieleen Suomenlinna. Siellä lapset viihtyvät takuuvarmasti. Ja sitten Heureka tai Sederholmin talo (en ole itse käynyt, lukenut vain jutun siitä jostain lehdetä).

   Poista