perjantai 24. toukokuuta 2013

Vierashuone
Tällä viikolla ollaan puuhattu yläkerrassa. Siivottu ja raivattu. Laitettu paikkoja kuntoon. Yläkerrassa meillä on kolme huonetta; vierashuone, askarteluhuone ja työhuone/kuntohuone. Yläkerta on alkuperäisessä asussaan suoraan 70-luvulta. Askarteluhuone on oikeasti vanha keittiö, jossa iloisesti loistaa oranssit ja vihreät väri.

Vierashuoneessa on hempeä kukkatapetti, harmaa kaunis lattia ja vähän notkolla oleva puukatto. Oikeastaan  tykkään tuosta huoneesta. Siellä on oma tunnelmansa ja se on myös talon hiljaisin ja rauhallisin paikka. Varmasti siellä saisi makoisat yöunet. Täytyy joskus testata. Eilen illalla ompelin sinne uudet verhot ja muuten stailasimme sen uusilla patjoilla, peitoilla ja tekstiileillä. Vähän romanttista tyyliä, pehmeyttä.

Kyllä nyt kelpaa yövieraiden tulla ja köllähtää petiin. Minä kestitsen ystäviä seuraavat päivät, joten mukavaa aurinkoista viikonloppua teille!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihan siltä, että minun pitää tulla pikapikaa yöpymään tuohon huoneeseen! IHANA! <3 AP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niin pitää :) Olen jo kovasti odottanut, että millonkas tulet. Tuolla huoneessa saa parhaat mahdolliset unet ja siihen päälle täysihoito!

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Lotta

  VastaaPoista