torstai 9. toukokuuta 2013

Sadetta

Olin ajatellut laittaa teille lisää kuvia keittiöstä, mutta täällä on niin harmaa ja sateinen päivä etten viitsi nyt kuvia napsia. Eilen oli ihanan lämmin päivä (ensimmäinen kuva eiliseltä). Poika sai kontata pehmeällä sammaleella ja kyllä hän nautti niin paljon.

Sadetta olen odottanut. Näkee miten luonto nauttii. Käytiin pojan kanssa lenkillä ja otin muutaman kuvan pihasta. Odotan oikein seuraavaa aurinkoista päivää ja sitä miten luonto pöhähtää kukkaan. Vadelmapuskat on siivottu ja mansikkamaa putsattu. Nyt odotellaan vaan herkkuja kesäksi.

10 kommenttia:

 1. Oi miten suuri mansikkamaa! Meillä taitaa olla vain kymmenisen taimea, mutta onneksi ne tuottivat ainakin viime kesänä hyvin satoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että mansikkamaa kuuluu naapurille, miehen tädille, mutta olemme "adoptoineet" sen :) Pienikin määrä oman maan mansikoita on ihana juttu!

   Poista
 2. Kaunista!
  Tämä vuodenaika on nykyään mun lemppari.

  -Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kaunis vuodenaika, mutta kilpailee kyllä kovasti syksyn kanssa :) Nautin molemmista ja kyllä tämä valoisuus on niin ihanaa.

   Poista
 3. Miten ihana paikka teillä!! Kaunista!!! Onnea uuteen kotiinne :) Outi o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kauniin paikan saa, kun lähtee tarpeeksi kauas kaupungista. Kyllä täällä on ihan mukava asustella :)

   Poista
 4. On tuo niin unelma tila tuo teidän koti, aivan huikea! Tulee mieleen enni mustosen romanttiset kesäkirjat, tuollasissa paikoissa jotenkin kaiken aattelee olevan niin satumaisen ennenvanhasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva muisto :) Onhan täällä ihana asustella, kun on luonto lähellä ja tilaa ympärillä. Kesällä näette paikan sitten kunnolla. Mutta on täälläkin korjattavia listoja ja paikkoja joita en kuvaile ;)

   Poista
 5. Voi kun ihana tunnelma täällä sun blogissa! Tuo ylin kuva kosketti, jää mieleen. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tulimpa hyvälle tuulelle kommentistasi :)

   Poista