maanantai 6. toukokuuta 2013

Ripaus keittiöstäAlakerran remontti alkaa olla valmis. Keittiökaapin ovista puuttuu vielä vetimet. Laitan niistä kuvia myöhemmin. Täällä me maalattiin paljon. Seinät maalattiin kahteen kertaan suoraan tapetin päälle Tikkurilan Paperi-sävyllä. Tapetti ei onneksi kupruillut ja lopputuloksesta tuli tosi hyvä. Tapetin saumakohdat paklattiin, joten mitään jälkiä ei niistä näy. Keittiön vieressä sijaitsee pieni "toimisto", joka myös maalattiin täysin valkoiseksi. Listat vaativat kolme maalikerrosta, joten olisi ehkä kannattanut vaihtaa ne uusiin, mutta siinä samalla niidenkin maalaus meni.

Alkuperäisen lattian säilytimme. Se on pehmeä, lämmin ja mukavan helppohoitoinen lapsiperheessä. Katsotaan lattian uusimista sitten kun lapsi on vähän isompi tai jos mieli muuttuu.

Ollaan nyt niin tyytyväisiä tähän keittiöön. Paljon sitä saa maalilla aikaiseksi. Tällaiseksi ajattelin sen mielessäni. Ihanan valoisaa ja tilavaa. Vanhan Lokki-verhon leikkasin puoliksi ja sain sopivat verhot tähän ikkunaan.

Huomenna nautitaan kevään lämmöstä!

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän iso ja upea muutos noinkin pienellä remontilla ja sisustamisella.
  Kyllä nyt on valoisaa ja raikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus pienelläkin remontilla saa paljon aikaiseksi :)

   Poista
 2. Hämmästyttävä ero! Onneks sulla oli niitä 'ennen'-kuvia, kun ite unohdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen kuvie avulla näkee kunnolla eron ja tuntuu entistä kivemmalta. Ihana keittiö meillä :)

   Poista
 3. on kyllä iso ero.. niin valosaa ja kodikkaan näköstä nyt.
  ja noi verhot sopii niin hyvin tonne, ihanan aurinkoiset.
  -ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso muutos tosissaan tuli ihan maalilla ja sisustamisella. Tykkään niin paljon valoisuudesta ja avaruudesta. Tulkaa kesällä käymään :)

   Poista