tiistai 21. toukokuuta 2013

Lämpöä

Meillä on niin lämmin, sekä sisällä että ulkona. Tulppaanit kestävät päivän maljakossa ja sitten nuupahtavat. Onneksi niitä riittää vielä pihalta poimittavaksi. Ensi syksynä aion istuttaa jonnekin pihan kolkkaan tulppaanimeren, niin että saan hirmuisesti eri värisiä kukkia ensi keväänä.

Me ollaan oltu pojan kanssa ulkona ja nautittu luonnon ihmeistä. Voi miten pieni voikaan olla hämmästynyt kaikesta ja kaikkea pitää myös tietenkin maistaa. Tänään on terotettu etuhampaatkin kalliossa.

Aamulla siivottiin yläkertaa viikonlopun vieraita varten. Nyt sieltä voisi kuviakin jo ottaa, kun tavarat ovat löytäneet paikkansa ja alkaa olla järjestys kohdillaan.

Kivaa ja lämmintä päivää!

4 kommenttia:

 1. Ihana E :) ja ihan vois edelleen olla siskos lapsi. Noita tulppaaneita kans ajattelin istuttaa lisää. Toivottavasti täs kesäl nähdään. -ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika se kasvaa niin kovaa vauhtia. Kohta täyttää jo vuoden :) Eikö oo ihana, kun saa omasta maasta tulppaaneja kimppuun. Parasta kun joka päivälle on uudet leikkokukat :)

   Poista
 2. Voi pikku-ukko miten söpö :)
  Pitäis jo nähdä... vierastaa raukka jo kohta kummejakin ku ei nähdä.
  -Lille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pikku-ukko on kyllä ihana. Niin kiltti ja mukava poika :) Toivottavasti pian nähdään. Tulkaahan heti käymään kun kerkeette!

   Poista