sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Väliaikaraportti

Tältä meillä näyttää nyt. Rempattu on hikihatussa aamusta iltaan. Tavaraa viety ja purettu. Tänään meillä oli ensimmäiset vieraatkin kylässä. Oli niin kaunis ja lämmin kevätpäivä. Taivas oli sininen ja mahtava merikotkat liitelivät talon yllä (tosi hyvin näkyy kuvasta :)).

Kylpyhuone remontti vähän viivästyi suunnitellusta. Tarkoitus oli maalata kaakelit, mutta se ei onnistunutkaan meidän kylppäriin. Saadaan sitten ihan uusi kylppäri ensi viikolla. Muuttopäiväkin on nyt alustavasti sovittu ja siihen on enää 4 yötä. Huikeaa. Tänään ei tehnyt mieli enää lähteä kaupunkiin. Olisi ollut kiva jäädä järjestelemään uutta kotia.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja kiitos kommenteista ja lukuisista käynneistä blogissa!

11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Kauniita laseja sulla ja ihan näkyy olevan meidän keinutuolikin siellä kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerrankin nuo "tunnearvo/arvoesineet" pääsevät oikeaan paikkaan, eli vitriiniin. Kerrostalossa ovat olleet perimmäisessä keittiön kaapissa. Oikeen itsekin hämmestelin muuttolaatikkoa purkaessa että mitä kaikkea sitä onkaan meillä.

   Poista
 2. Siis aivan huikee maisema avautuu ikkunasta!! Tota ei väsy koskaan katselemasta.
  Meilläkin on samanlainen keinutuoli. Niin hyvä.

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva maisema ja sitä ihaillessa hyvä aloittaa uusi päivä. Kesäisin aurinko nousee juuri tuosta suunnasta, joten huikea se on. Ja keinu on ihan paras mahdollinen. Se taitaa jäädä keittiöön kun siinä on niin mukava istuskella.

   Poista
 3. Hienot on näkymät, kyllä! Muutama puu vain haittaa, joku vesistö siinä taustalla taitaa häämöttää :) Mutta kyllähän nuo puut saa tarvittaessa kaadettua, jos haluatte lisää avaruutta, näin me teemme meidän tulevalla tontilla, ei ainoatakaan puuta tarvita, sillä mitä vähemmän puita, sitä vähemmän sääskiä ja niitä näillä leveyspiireillä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa suurinosa puista olla naapuri-koulun puolella. Piha on talon toisella puolella. Olkkarista ja makkarista on meri ihan vieressä, joten tästä on pisin matka merinäkymiin. Aurinko nousee myös tuosta suunnasta niin ehkä hyvä että muutama puu on edessä. Meillä ei onneksi ole muuten pihassa paljon puita, joten toivottavasti ei niin hirveesti hyttysiäkään :)

   Poista
 4. Ai muillakin on tuo keinu. :D joka sen saa, ei koskaan luovu. Olispa hieno nähdä livenä teidän koti. Hyvältä näyttää kuvissa.
  Helinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilmeisesti taitaa olla suosittu keinu :) Oli kyllä sellainen löytö etten myöskään luovu koskaan. Tervetuloa katsomaan meidän uutta kotia!

   Poista
 5. meinasin jo kirjoittaa vaikka mitä mutta tajusin ajoissa toistavani itseäni joten päädyn vain toteamaan että kivaa teillä :) ja että jokaisen rempassa tulee joku juttu joka ei mene niin kuin on suunniteltu ja olkoon teillä se tuo kylppärijuttu. No more surprises, please! Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toista vaan itseäsi :) Sanotaan näin, että kivaa meillä on mutta vielä kivempaa kun remppa loppu (tai jatkuuhan se), mutta päästään muuttamaan. Ei tarvii kahden kodin väliä pyöriä ja roudata tavaraa. Tuo on totta, että aina tulee joku takapakki ja toivotaan että meillä se oli tuo. Nyt alkaa kylppärikin näyttää jo hyvältä. Tervetuloa katsomaan meidän uutta kotia!

   Poista
 6. niin hienon näköstä, kiva nähdä joskus sit livenä! Kyllä vanhan talon rempas on omat juttunsa ja yllätyksiä tulee aina.. ja remontoitavaa riittää. =)
  -ansku-

  VastaaPoista