torstai 11. huhtikuuta 2013

Safkaa


Tänään hain itselleni paljon puhutun ja kehutun Safkaa-kirjan by Alexander ja Hanna Gullichsen. Kirja itsessään oli kaunis. Ihanat pahviset kannet, kaunis värisävyltään ja ennenkaikkea selkeät ohjeet.

Kirjahan lupaa parempaa arkiruokaa. Toivottavasti näin myös on. Selailin kirjan läpi ja aion testailla reseptejä uudessa kodissa. Voin kertoa niistä kommentteja täälläkin.

Valokuvien laatu olisi saanut olla harkitumpi. Muutamasta kuvasta en löytänyt tarkennuspistettä, eli kuva oli hyvin sumea. Harmillista. Yksi tärkeimmästä asiasta ruokia kuvattaessa on niiden houkuttelevuus. Sitä ei näistä kuvista tullut, mutta reseptit ovat sen verran saaneet kehuja että eiköhän uskota niiden olevan hyviä.

Joo, se siitä kirjasta. Kiva ostos ja mietinkin tänään, että olisi myös hyvä lahjavinkki jollekin kulinaristille.

Remppakuvia ei nyt ole laittaa. Poika on ollut vähän pidempään kovassa flunssassa ja samalla puskee hampaitakin. En ole raaskinut häntä viedä rempan keskelle. Mutta ehkä huomenna.

2 kommenttia:

  1. Olen miettinyt tuon kirjan hankkimista -kokeilin pääsiäisenä avokadopastaa ja se oli kyllä todella hyvää! Laitapa sitten kokemuksia ohjeista! Outi O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjat on aina hyviä ostoksia. Suomalainen.fi:ssa oli tarjouksessa vain 14 euroa, jonka vuoksi minäkin raaskin sen ostaa. Eli kannattaa suunnata sinne. Ja toki kerron kommentteja sitten kun kerkeän joskus reseptejä koittamaan.

      Poista