maanantai 1. huhtikuuta 2013

Olohuoneen uusi lattia

Tästä lähdettiin liikkeelle. Lattia oli tummaa laminaattia, huonekalut tummahkot ja ikkunoita peitti verhot. Liian pimeä. Näin kuitenkin paljon potentiaalia tuossa talossa. Kaunis se on.


Takasta tykkään kovasti. Se saa vielä joku päivä uuden maalipinnan, kunhan sinne asti hommissa keritään. Revittiin myös nuo tummat laatat takan edestä. Siihen täytyy keksiä joku nätti kipinäsuoja. Onneksi on kesä edessä ja takka vähällä käytöllä, niin keritään sitä miettimään.


Laminaatin alta löytyi tumma muovimatto.


Ja tässä lopputulos. Niin vaaleaa ja kaunista tuli. Minulla oli aina haaveena ajaton koivuparketti. Monet eivät sitä suositelleet pehmeyden vuoksi lapsiperheelle, mutta onneksi laitettiin. Tykkään niin paljon. Listat odottavat vielä sähkömiesten käyntiä.Sellaista täällä. Viime viikolla siivottiin ja raivattiin yläkertaa, laitettiin uudet lattiat alakertaan, valmisteltiin keittiö maalausvalmiiksi. Tällä viikolla me maalataan, litratolkulla valkoista. Ja pojan huoneeseen saadaan uusi ovi. Nyt alkaa näyttää siltä, että tämä valmistuu ja me päästään pian muuttamaan.

Kivaa viikkoa teille!

6 kommenttia:

 1. Oijoijoi, iski niin lapsuus mieleen tuosta toisen kuvan nojatuolista. Meillä oli lapsuudenkodissa kokonainen sohvakalusto tuota sarjaa, kangaan väritys vaan oli vihertävä-raidallinen! <3 Ja ihanan valoisuuden toi lattian uusiminen, Wow! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia muistoja :) Meillä tuolit toimittaa remontin ajan lepopaikan virkaa, mutta ne saa tulla hakemaan jos haluaa nostalgiaa omaan kotiin ;) Joo, kyllä tuo lattia teki suuren muutoksen. Niin paljon avarampaa ja valoisampaa.

   Poista
 2. Todella hieno lattia :)
  ja koko koti :)
  -Lille

  VastaaPoista
 3. Uusi lattia on kaunis! Meillä on kipinäsuojana takan edessä lasilevy. Se on huomaamaton, simppeli ratkaisu. Voisiko lasilevyn leikata pyöreästi takan muodon mukaan? Varmastikin. Onnea uuteen kotiinne! Outi O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katselinkin netistä noita lasilevyjä. On varmasti kaunein vaihtoehto tuohon. Täytyy yrittää kysellä lasiliikkeistä saako sitä leikattua pyöreäksi, toivottavasti :)

   Poista