maanantai 29. huhtikuuta 2013

OlohuoneViikonlopun aikana en saanut ladattua kuvia bloggeriin. Nyt näyttää onnistuvan, joten tässä olohuonetta näytille. Siellä on nyt kaikki valmista ja lauantaina lyhensin verhotkin sopivaksi.

Olohuoneessa uusimme vain lattiapinnat. 50-luvun vitriini ja kahvipöytä ovat yläkerrasta miehen suvun vanhaa perintöä. Kahvipöydän tuolit kaipaavat kunnostusta ja uutta kangasta istuinosaan. Vielä mietitään mitä niille tehdään. Kuvassa näkyviää vaaleaa tuolia löytyy  myös neljä kappaletta. Ne voisi maalata valkoiseksi ja ottaa olohuoneen pöydän ympärille. Nyt tuo kokonaisuus on ehkä vähän liian mummomainen. Tai en tiedä. Täytyy miettiä vielä ja etsiä sopivaa kangasta. Ja ison taulun maalaan sohvan yläpuolelle.

Keittiökaapin ovat tulivat viime viikolla ja tällä viikolla ne saadaan asennettua. Sitten on keittiökin valmis.

Tänään lähdetään kaupunkiin. Viimeistä viikkoa vietetään isäkuukaudesta ja välillä täytyy hölläillä ja tehdä jotain muuta kun remppajuttuja. Sää on myös sopivan pilvinen kaupunkipäiväksi.

Kivaa vappuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanan ja ihan teiän näköstä.. mummolamaisuus on just hienoa. :) -ansku-

  VastaaPoista
 2. Aww, mä niin rakastan tuota teidän tyyliänne <3 Niin selkeästi ja kivasti sekoitettu retroa ja simppeliä <3 Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tervetuloa kahvittelemaan meidän uuteen olkkariin!

   Poista