keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Office

Kaksi päivää on remontoitu aamusta iltaan. Poikanenkin on ollut mukana ja hyvin on mennyt. Pikkuisen nukkuessa olen kerennyt maalaushommiin. Ja paljon on saatu aikaiseksi. Eilen oli isovanhemmat apuna ja saatiin pojan huoneeseen oviaukko. Siirsimme siis oven paikkaa toiselle seinälle. Siitä tuli niin kiva. En vaan muistanut kuvaa ottaa.

Tänäänkin unohtui kamera kotiin. Nämä kuvat nappasin iphonella. Keittiön vieressä on pieni nurkkaus (ollut kylpyhuone joskus), joka sopii hyvin toimistoksi, tietokonetilaksi.

Eilen aloitimme paneleiden maalauksen ja tänään saatiin valmiiksi. Jossain kohtaa pari kertaa riitti maalia, mutta listat vedimme kolmeen kertaan. Ja niin paljon valoisampi tuosta tuli. Paljon se maali saa aikaan.

Remppajuttuja tulee nyt vähän tiputellen. Keittiökin on saatu tänään valmiiksi. Otan siitä kuvia ensi kerralla.

Nyt sohvalle pötköttämään.

8 kommenttia:

 1. Jännän muotoinen huone! Maali tosiaan saa paljon aikaan. Me revittiin heti ensimmäisenä runsaasti puolipaneelia irti ja vielä sitä olisi yhdessä huoneessa jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on vähän erikoinen huone :) Portaat yläkertaan menee tuossa seinän takana ja ei viitsitty niitä alkaa purkamaan. Sen verran iso remontti olisi ollut. Onneksi maali pelastaa monelta ja tästäkin tulee varmasti ihan kiva :)

   Poista
 2. Kiva seurata teijän remonttia.
  Laita vaan aina kun on jotain uutta.
  Ennen ja jälkeen -kuvat kertoo paljon.
  Hyvä tulee! :)

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä tuntuu hölmöltä kirjoitella remppajuttuja, mutta kiva jos ne kiinnostaa. Toivottavasti kohta voin laittaa jo jälkeen kuvia sisustusten kera :)

   Poista
 3. Valkosella maalilla saa ihmeitä aikaan :)
  Hieno toimisto ;)
  -Lille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ehdotin että oltais vaan spreiattu joka paikka valkoisella :) Ihan hyvä tietokonenurkka tuosta tulee, kun ei isompaa remppaa viiti tehä.

   Poista
 4. Hieno pieni Office. Tietokone on talon rumin kapistus, saat sen hienosti tuonne piiloon :) tsemppiä remppahommiin.
  -Hande-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Tietokoneella ei koskaan ole kunnon paikkaa. Tuossa se on ihan keittiön vieressä niin helposti käytettävissä.

   Poista