maanantai 29. huhtikuuta 2013

Müsli




Taas on innostusta hääriä keittiössä, kun on tilaa puuhata. Eilen illalla tein D:n ohjeella kotitekoista mysliä. Tämä se vasta hyvää on. Ja mikä tärkeintä, tässä voi itse määritellä sokerin ja makeuden määrän ja tietenkin makumaailman. Kannattaa ehtottomasti koittaa.


Mysli

5 dl kaurahiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
1 dl kookoshiutaleita
1/dl kurpitsansiemeniä
1 dl vettä
3 rkl hunajaa
2 rkl öljyä
ripaus kanelia
1 rkl manterirouhetta
1/2 dl manteleita

Sekoita ainekset (ei mantelit) sekaisin kulhossa. Levitä tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ota pois uunista ja lisää mantelit (sekä halutessa rusinoita, hasselpähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä). Laita vielä 10 lisäminuutiksi uuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti