lauantai 20. huhtikuuta 2013

KotonaTäällä me ollaan. Uudessa omassa kodissa. Mukavalta tuntuu. Tänään heräsimme kirkkaaseen auringonpaisteeseen ja pikkumies oli niin onnessaan. Ympärillä on tilaa temmeltää ja tutkia paikkoja. Ekan aamupalan jälkeen suuntasi suoraan omaan huoneeseen leikkimään. Äkkiä sitä pienet kotiutuu uuteen paikkaan.

Tavaraa on vielä paljon purkamatta. Laatikoita on siellä täällä. Huonekaluja siirrellään paikasta toiseen ja mietitään niille hyviä paikkoja. Eilen haettiin vähän vihreää kotiin ja tänään mennään myös ulkohommiin. Puuhaa riittää, mutta kyllä se tuntuu mukavalta.

Kylpyhuoneen remppa meni tosi hyvin. Nyt se saa kuivua vielä maanantaihin ja sitten kaikki on valmista. Laitan kuvia siitä kun kalusteet on paikoillaan.

Kivaa lauantaipäivää ja hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Oi onnea on saada omassa kodissaan olla, kilpaa hymyillä auringon kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Miks napero on heti lasien luona? :D huonekalutkin näyttää eriltä uudessa ympäristössä. Nyt voi ihan rauhassa laitella ja sisustella, ei tarvi ajatella, että olis väliaikaista. -Helinä
  Ps. Paljon onnea uuteen kotiin. Soitellaan ens viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vitriini oli täällä yläkerrassa ja aina siitä haaveilin olkkariin. On vaan niin hermostuttavaa, kun naperon pitää koko ajan kolisuttaa laseja. Sata kertaa kieltänyt, mutta ehkä vielä joskus oppii :) Täällä sitä puuhataan aamusta iltaan ja laitetaan tavaraa paikoilleen. Kyllä sitä olikin paljon.

   Poista
 3. Ihanaa, Onnea uuteen kotiin Paljon :)
  Napero on kyllä niin lutuinen!!!
  -Lille

  VastaaPoista
 4. Onnellista eloa teille uuteen kotiin!
  Näyttää niin kodikkaalta.
  -Päivi

  VastaaPoista