tiistai 9. huhtikuuta 2013

Elämää rempan keskellä


Kaupunkikoti alkaa näyttää tyhjältä. Ollaan pakattu ja viety hirmuinen määrä tavaraa maalle. Ja pakattavaa riittää edelleen. Osa huonekaluistakin on jo viety ja voi miten ne näyttääkään erilaisilta uudessa kodissa. Siellä on enemmän tilaa ja väljyyttä niin pääsee huonekalut oikeuksiinsa.

Keittiö on melkein valmis. Uusi työtaso täytyy vielä asentaa ja välitilan kaakelit me maalataan (maalit tuli juuri äsken kotiovelle). Niin ja se capri seinä pitää maalata, mutta se tehdään viimeisenä ettei turhaa pölyynny. Ja sitten keittiö on valmis.

Eilen huhkin koko päivän eteisen kimpussa. Siitä poistettiin puolipaneeli ja maalattiin seinät. Hyvältä näyttää lopputulos. Samalla D on aloittanut porrastilan ja yläkerran aulan remonttia. Siihen pitäisi keksiä joku väri. Jotain muuta kuin valkoista. Ideoita?

Tänään me vietetään pojan kanssa vapaapäivä. Huomenna aloitetaan kylppärin remppa ja sitten me voidaan muuttaa. Huikeeta!

Aurinkoa päiväänne!

12 kommenttia:

 1. Miten olisi keltainen? Minusta se on turhaan hyljeksitty seinävärinä, meillä on yksi keltainen huone ja siellä on ihana tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei. En ajatellut keltaista, mutta sehän on yksi suosikkiväreistä joten ehkä täytyy käydä läpi keltaiset värit :) Löytyykö blogista kuvaa teidän tuosta huoneesta?

   Poista
 2. Keltaista mäkin meinasin ehdottaa. Meillä on eteisessä kokonaan keltaiset seinät ja voi että miten tykkään niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen tuo hyvää mieltä ja piristää. On myös aika ajaton, joten varteenotettava vaihtoehto. Täytyy käydä läpi keltainen värikartta. Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Voi tota pikku-ukkoa kuvassa :)
  Pitäis nähdä !!!
  -Lille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu ilme pikku-ukolla :) Se niin nauttii remppaelämästä, kun on paljon kaikkea räpellettävää. Välillä kuuluu sen huoneesta kova meteli kun se siellä remppaa ja römisee. Tulkaa kattomaan meidän uutta kotia, ikävä teitä <3

   Poista
 4. Sullahan on keltaista ollut vanhassakin kodissa, joten se sopisi hyvin uuteenkin kotiin :) ja voihan niitä aina sitten maalata, kun alkaa kyllästyttää :)
  Ehdottaisin toisena sitä ihanaa Capri väriä, jos sitä tulee keittiöön, niin sama linja jatkuu astuessa yläkertaankin :) riippuu vähän minkälaista tunnelmaa haluatte yläkertaan. jos sama linja jatkuu ylös, niin ehdottaisin jotakin mitä alakerrassakin on, ettei tule liian kirjavaa ja kyllähän tekstiileillä saa sitä tunnelmaa helposti vaihdettua :)
  Tsemppiä loppurutistukseen, ihanalta kuullostaa teidän uuden kodin suunnitelmat!
  Ja mahtava tämä blogi, haluttais ehkä itsekin alkaa blogeilemaan, mutta en ole perehtynyt tähän asiaan yhtään, onko aikaavievää puuhaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaista on monet ehdottanut, joten täytyy miettiä sitäkin vaihtoehtoa. Ja tuo Capri voisi olla myös kiva. Kiitos vinkeistä! Me pyritään pitämään pinnat melko neutraaleja ja ajattomina. Tekstiileillä on sitten helppo tuoda erilaista tunnelmaa ja väriä.
   Kiitos tsempistä! Onneksi remppa on melko pieni ja kohta päästään jo muuttamaan. Mutta hienoa tämäkin aika on ollut. Mahtavaa on tehdä uutta kotia ihan itselle.
   Bloggaus vie aikaa, mutta se on myös niin mukavaa. Tykkään kuvata juttuja, ja kiva laittaa niitä tänne myös itselle talteen. Olen sata kertaa meinannut lopettaa bloggauksen, mutta aina vaan jatkan. Ei pysty lopettamaan, tämä on niin koukuttavaa. Jos postailee muutamia juttuja viikossa niin ei se vie niin paljoo aikaa että se olisi jostain muusta pois. Näin iltasella on ihan kiva välillä tehdä jotain ihan muuta kuin arkisia puuhia. Ehdottomasti kannattaa alkaa bloggaamaan. Siitä saa niin paljon!

   Poista
 5. oi oi, niin huipulta kuulostaa ja näyttää teidän remppajutut! siistiä kun saatte nyt tehdä ja värkätä ja pian jo muuttaa omaan uudistettuun kotiin. iloinen olen teidän puolesta! (tuo puinen tuoli näyttää edelleenkin niin upealta, tiedätkö minkä merkkinen se on?) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen myös niin iloinen kun päästään omaan kotiin. Tuo tuoli on nimeltään COMM (googlaa COMM stol). Ruotsalainen ja sitä on myynyt/myy village.se. Eli Tukholmasta metsästämään ;)

   Poista
 6. Kiitos. Tästä blogista. Olen ollut ihan liimattuna tänään koneeseen, kun piti sitten lukea läpi koko blogihistoriasi... :) Päädyin tänne googlatessani ruisleipäreseptiä. sitten huomasin, että olet vaasalainen, kuten minäkin, ja jäin lukemaan. Tosi hienoja kuvia, kirpparijuttuja ja nyt innoissani aion seurata teidän uuden kotinne rakentumista valmiiksi :)
  Aurinkoisia remppapäiviä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kommentista. Tulimpa hyvälle tuulelle tästä. Tervetuloa seuraamaan blogia ja tulevia remppajuttuja. Kirppisjutut varmasti ovat nyt vähissä, mutta eiköhän sekin korjaannut kunhan elämä tästä rauhoittuu uuteen kotiin. Aurinkoisia päiviä sinnekin päin Vaasaa :)

   Poista