perjantai 5. huhtikuuta 2013

CapriPari päivää on tutkailtu Tikkurilan maalikarttoja. Keittiön yhteen seinään laitetaan jotain väriä, valkoisen kaveriksi. Ensin mietittiin keltaista, sitten käytiin läpi vihreät ja lopulta pohdittiin sinistä. Sitten se löytyi. Ehkä tällä hetkellä kovin pinnalla oleva väri, mutta siitä mekin tykätään. Tikkurilan Capri. Sitä suditaan nyt seinään ja vaidetaan sitten jos ei tunnu omalta.

Kiitos upean kuvan lainaamisesta Jonskulle. Tässä kuvassa väri pääsee oikeuksiinsa. Ja kuva on muutenkin loisto-otos. Tykkään siitä.

Keltaista Lokki-verhoa kävin eilen kyselemässä Marimekolta. Siitä tulee keittiönverhot. Tulee kiva yhdistelmä. Väriä valkoiseen valtakuntaan.

Mies lähti remontoimaan. Poikanen elämänsä ekaa kertaa kipeänä. Pötköttää kuumeessa sängyssä. Ja minä hoivaan ja silitän selästä.

Aurinkoa alkavaan viikonloppuun! Ja pysykää terveinä.

8 kommenttia:

 1. ihan super-ihana väri! hyvä valinta!! -A.P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Toivottavasti näyttää seinässäkin hyvältä.

   Poista
 2. Teille tulee ihana koti.. me ollaan päiväl ajeltu teiän ohi.. pohjoseen häihin.. :)-ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi että kun olisitte tullut käymään (poika tosin kipeenä). Meidän ohi ei saa ajella ilman pysähdystä ;)

   Poista
 3. Tuo väri näyttää aivan ihanalta tuossa kuvassa. Meillä tosin kävi samaisen värisävyn kanssa niin, että pojan huoneen valaistus ja ikkunan ilmansuunta muuttivat tuota värisävyä täysin. On se siitä huolimatta ihan kivan värinen, vaikkakaan ei ihan sitä mitä ajattelin. Toivottavasti teille tulee ihana seinä!

  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Monesti väri muuttuu ihan toisenlaisiksi erilaisissa tiloissa. Onneksi meillä maalattavana on vain pieni seinä, joka on helppo maalata uudelleen jos väri ei miellytä, mutta toivottavasti tuosta tulee kiva :)

   Poista
 4. Meidän astenhuoneen seinä on maalattu Caprilla :)

  VastaaPoista