tiistai 5. maaliskuuta 2013

GranaattiomenaaTestatkaapa joskus granaattiomenaa salaattiin. Antaa kivan lisän. Sopisi ehkä parhaiten Halloum-juuston kanssa ja sitä täytyykin testata joskus. Oikeaoppisesti siemenet koputetaan omena kuoresta pois. Leikkaa omena puoliksi ja koputa pintaa lusikalla niin että kypsät siemenet tippuvat suoraan kulhoon.

Täällä päässä on ollut kovasti puuhaa. Nyt on asunto irtisanottu ja pikkuhiljaa täytyy alkaa pakkaamaan. Odotettu muutto lähestyy. Remppajuttuja on suunniteltu ja materiaaleja käyty katsomassa. Huh, että sekin voi olla vaikeaa. Nyt ymmärrän niitä jotka rakentaa ison talon ja tuskailee kaikkien pintojen valinnoissa. Ei se olekkaan niin helppoa mitä ajattelisi. Pelkästään valkoista maalia löytyy miljoonaa eri sävyä.

Kivaa tiistaipäivää teille!

7 kommenttia:

 1. kuulostaapa hyvältä :) niin huippua kun pääsette muuttamaan ja laittamaan kotia uuteen uskoon! (nyt menee mainostamiseksi, mutta ootkos lukenut jo KOTOliving-lehteä? tutustumisen ja tilaamisen arvoinen lehti, tykkäät varmasti jos et ole vielä tutustunut! [p.s marianna on siinä toimittajana]) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että pitkään on ootettu muuttoa ja nyt melkeen iskee paniikki kun se on niin lähellä :) Mutta silti ei malttais odottaa, niin kivaa. Näin kerran kirpparilla tuon lehden, mutta en sitten ostanut. Täytyypä katsoa sitä kaupassa seuraavalla kerralla, kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Joo kannattaa tutustua. Se on ihan uusi lehti, lanseerattiin siis nyt joulumarkkinoille (kevätnumero ilmestyi helmikuussa..)! Lehtiä tulee neljä vuodessa, sen voi tilata tai ostaa irtonumerona kaupoista. :) www.kotoliving.fi

   Poista
 2. Uuh, muistuu mieleen omat tuskailut vuoden takaa! Ja juurikin tuo maalin sävyn valinta aiheutti useamman rautakauppareissun ja kesti monta päivää. :) Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi meillä on aika vähän pintoja, joihin täytyy sävyjä valita. Selvitään aika helpolla :)

   Poista
 3. Tsemppiä remppaan ja innolla jo oottelen siitä urakasta päivityksiä blogiin :) -SV-

  VastaaPoista