sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Fetajuustokuorrutettu uunilohi




Pitkäperjantain vietimme kotona oman perheen kesken. Meillä syötiin tällä kertaa lohta. Tässä tosi kiva ja simppeli uunilohiohje arkeen ja juhlaan.

Ainekset (4 annosta)

4 annosta
700 g lohifileetä
ripaus suolaa
ripaus rouhittua valkopippuria
100 g fetajuustoa
Koristeeksi
tuoretta tilliä

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti