keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

20.3.2013
Tänään lähti listat. Huomenna lähtee lattia. Tilalle vaaleaa koivuparkettia. Oi ihanaa. Nyt tämä tuntuu jo todelliselta.

Koko päivä on puuhattu maalla. Aamulla käytiin tilaamassa uudet kaapinovet keittiöön. Toivottavasti ne tulee mahdollisimman nopeasti. Maalitönikkäkin odottaa sutijoita.

12 kommenttia:

 1. Jee! Huipulta kuulostaa! Muuttaa talon luonnettakin omanlaiseksi niin paljon, lattia kun on niin iso osa koko taloa ü laitatteko koivupatkettia joka huoneeseen alakerrassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Nyt alkaa tuntua siltä, että tuosta oikeesti tulee meidän koti. Laitetaan parketti nyt vaan olkkariin ja makkariin. Katsotaan myöhemmin laitetaanko muuallekin. Alakerrassa siis vielä pojan huone, kodinhoitohuone ja pieni toimistonurkkaus. Haaveilin keittiöön jotain vinyylilaattaa tai muuta, mutta katotaan kunhan tuo parketti on laitettu :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan mä sählään täällä. :D piti siis laittaa vielä että nuo kulmaikkunasysteemit, ihan y l i - i h a n a t !!!

   Poista
  2. Sählää sählää, mukava saada monta kommenttia :D Eikö ookkin kivat ikkunat. Ne verhot peitti kokonaan niiden kauneuden ja varsinkin niiden takaa avautuvan maiseman. En oo vielä uusia verhoja miettinyt, kun ei raaskisi mitään noihin laittaa.

   Poista
  3. Joo itekin laittaisin max. jotkut kepeät vaaleat verhot tuonne reunoihin, että olisi koko komeus näkyvillä! :)

   Poista
 3. varmaan niin hienoa. Niin kodikkaan näköstä.. ja nuo ikkunat niin hyväkuntoset.. onko alkuperäset?
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika hienoa :) Ikkunat on vaihdettu, onneks! Ei tarvii vaihtopuuhaan alkaa.

   Poista
 4. Musta on hyvää vauhtia tulossa todellinen häirikkö :D mutta sitä vaan vielä et en kestä tuota pientä jätkää tuolla kun mukamas niin isona nojailee sohvaan :D söpö kaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän ihana pieni jätkä ;) Mun reissun aikana oli oppinut kävelemään jo sohvan reunaa pitkin. On se silti vielä niin vauva.

   Poista
 5. Täälläkin yks joka tykkää noista ikkunoista.
  Toi on niin hienoa aikaa ko saa alkaa laittaa omaa kotia omannäköiseks. Eikä se homma onneks lopu :)

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei varmasti hommat lopu koskaan tuolla, mutta on se kiva kun on tekemistä ja puuhaa. Tekee sen verran kun jaksaa. Nuo ikkunat oli yks isoin juttu, mihin ihastuin tuossa talossa :)

   Poista