maanantai 4. helmikuuta 2013

Värit

Vaasassa on niin harmaa päivä. Mutta tämä pannulappu se tuo hyvää mieltä. Ihastelen usein miten mahtavat värit siinä onkaan. Niin raikasta. Sain ystävältä joululahjaksi. En ole raaskinut vielä käyttää, enkä tiedä käytänkö. Ehkä laitan sen uudessa kodissa vanhan Högforsin hellan kaveriksi. Osaisiko tällaisen itse tehdä?

Tänään saadaan arvio maalämmön hinnasta ja aikataulusta. Jännää. Se ratkaisee monta juttua! Onko teillä kokemuksia maalämmöstä?

Energiaa maanantaihin!

8 kommenttia:

 1. Todellista väritetapiaa, varmaan tuollaisen tekeminen sujuisi! Maalämmöstä en tiedä (meillä on lämmitys puu-uuneilla ja sähkö tukena) mutta sen todennäköisesti laittaisin omaan kotiin jos talossa olisi keskuslämmitysjärjestelmä olemassa. Toivotaan että tarjous on teille sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy koittaa taas virkkausta pitkästä aikaa. Meillä on myös iso takka talossa, mutta ei ole varaava. Toki sillä saa hyvää lämpöä talvella ja vanha hella myös. Maalämpö me varmasti laitetaaan, kun sitä kaikki kehuvat.

   Poista
 2. Luulin matoksi, eilisen tyynyn kaveriksi...
  Pirtti lämpiää öljyllä, taidetaan olla koko kulmakunnan viimeisiä, naapuri toisensa jälkeen on siirtynyt maalämpöön. Itse suunnittelemme uutta öljy-puu-kattilaa ja aurinkopaneeleja (aurinkoinen tontti, talon lape etelään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen matto olisi kyllä aivan mahtava, vaan kuka sellaisen jaksaisi virkata ;) Kaikki höyryää maalämmöstä, joten eiköhän se sitten ole hyvä. Kyllä me taidetaan sellainen laittaa, vaikka takkakin lämpeää varmasti talvi-iltoina.

   Poista
 3. onpa kiva väriläiskä! mä niin toivoisin osaavani virkata. toki en ole koskaan edes kokeillut, joten kai sitä osaisi jos vaan sen kepukan ostaisi ;D meillä lämmitellään maalämmöllä, suosittelen kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, hyvä kun suosittelet maalämpöä. Kyllä me ollaan se asentamassa sinne, kun kerran kaikki sitä kehuu :)

   Poista
 4. Virkkaaminen ja kaikki muukin käsillä tekeminen on niin hienoa ja koukuttaa. =)Meillä on sähkölämmitys... ja puu (toivottavasti pian lämpeää viel lisää puilla) Mut hyvää oon kuullu maalämmöstä ja moni on valinnut sen.
  -Ansku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutomiseen ja muihin juttuihin jää kyllä koukkuun. Mulla lattiatyynyn teko kesken ja tekis mieli kokoajan vaan puikkoja kilisytellä ;)

   Poista