sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Soijarouhebolognese



Tällä viikolla on syöty montaa uutta ruokaa. Ja niin hyvä sellaisia. Meillä uusien reseptien testailu on siirtynyt  miehen hommiksi, ja minä teen ne perinteiset "kotiäidinruoat". Tämäkin resepti D:n kehittelemä.

Pitkään olen suunnitellut soijarouheen testaamista. Kaikki jotka sitä käyttää, kehuvat kovasti. Äitikin suositteli niin siitä sitten innostuin. Ja nyt voin vain kehua. Niin hyvää tästä tuli. Taidamme jatkossa korvata jauhelihan kokonaan soijarouheella. Edullista, terveellistä ja hyvää. Suosittelen lämpimästi koittamaan.

Soijabolognese (4-6 annosta) 
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 porkkana
2 dl vettä
1 prk tomaattimurskaa
1 prk cream fraiche
1 1/2 dl tummaa soijarouhetta
1 kasvisliemikuutio (Knorr Fond du chef)
suolaa, mustapippuria, oreganoa ja basilikaa

Kuullota pilkotut sipulit ja porkkanat pannulla. Lisää muut ainekset ja anna kypsyä noin 10 minuuttia.
Mausta.
Tarjoa pastan ja parmesanjuuston kanssa.
Ja nauti!

2 kommenttia: