sunnuntai 3. helmikuuta 2013

3.2.2013


Tulipas pitkä hiljaisuus. Ei ollut tarkoitus. Päivät vain hurahtavat ohi. On ollut paljon puuhaa, pohdintaa ja puntaroimista.

Tänään käytiin taas maalla suunnittelemassa, mittailemassa ja taas suunnittelemassa. Hyvä siitä tulee. Tosi hyvä. Meidän uusi koti. Se tuntuukin jo ihan kodilta. Voin nähdä siellä  jo meidän tavarat, meidän elämän. Nukutin poikaa siinä pihalla päiväunille ja ihmettelin ympärillä olevaa hiljaisuutta, rauhaa ja luonnon kauneutta. Oi, miten paljon sitä odotan.

Uusia "lappusia" lattiatyynyyn on tullut kuin liukuhihnalta. Siitä tulee aika iso ja hieno. Pari vielä puuttuu ja pääsen yhdistelemään niitä. Niin ja se sisätyynykin pitäisi ommella. Onneksi otin tavoitteeksi ensi jouluun mennessä.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Toivomus koskien tota tyynyprojektia :) Pistatko ohjeen miten yhdistat ne sitten kun paaset siihen asti? Ihan rautalangasta vaantaen :) Minulla projektina kudottu tilkkupeitto enka tieda miten sen saisi koottua.. Terv. uusavuton vm.88

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja toivomuksesta. Minulla on vielä vähän paloja tekemättä, mutta luulisin että lähiaikoina alan niitä yhdistelemään. Yritän tehdä mahdollisimman selkeän ohjeen siitä sitten kun työ edistyy sinne asti :) Oi olisi kiva nähdä kuva sinun tilkkupeitosta, minullakin haaveena sellainen. Ehkä sitten eläkkeellä ;)

      Poista